Oktober Woonmaand: scoor extra veel korting op meubels en woonaccessoires

De Oktober Woonmaand is weer aangebroken, wat betekent dat je deze maand bij heel veel woonwinkels kunt profiteren van torenhoge kortingen op meubels, verlichting en woonaccessoires. Wil je graag je interieur veranderen? Dan is dit hét moment om dat te doen. Lees hier waar je deze maand voordelig je slag kan slaan.


Woontrends 2021

Het najaar is altijd het begin van het nieuwe woonseizoen, wat verklaart waarom je in oktober lekker voordelig je nieuwe woonartikelen in kunt slaan. Op de website van vtwonen kun je lezen wat de woontrends zijn voor het komende seizoen. Wil je graag de trends van het moment in huis halen? Lees dan het artikel op vtwonen.be, zodat je precies weet waar je op moet letten tijdens het shoppen van nieuwe meubels en decoraties. Uiteraard kun je deze trends ook direct in huis halen via de webshop van vtwonen. Boven scoor je bij vtwonen doorgaans tot 60% korting op woonartikelen. Daarnaast ontvang je ook een kortingscode voor €10,- korting op je bestelling als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Heb je dit nog niet gedaan? Dan valt het zeker aan te raden om dit te doen! 


Meubels

Wanneer je erg voordelig nieuwe meubels in wil slaan, dan kun je een kijkje nemen bij Home24. Hier profiteer je via de aanbiedingen van tot 50% korting op allerlei meubels. Daarnaast zijn er ook diverse Home24 kortingscodes actief waarmee je bijvoorbeeld 15% korting krijgt op de nieuwste producten, 12% extra korting op reeds afgeprijsde artikelen, of 15% of €20,- korting op je gehele bestelling. Door hier gebruik van te maken, kan je korting dus al snel hoog oplopen. Natuurlijk kun je bij nog veel meer winkels terecht voor korting op meubilair. Zo is er een VidaXL kortingscode actief voor 10% korting op stoelen. Daarnaast kun je bij Leen Bakker terecht voor 20% korting op heel veel meubels en krijg je tot 50% korting op heel veel meubels bij Decovry. Heb je met een aanbieding of kortingscode een voordelig bed weten te bemachtigen, maar heb je nu ook een nieuw matras nodig? Haal deze dan in huis via Emma Matras. Voor deze webshop is nu namelijk een kortingscode actief voor 50% korting plus 5% extra korting op alles. Je profiteert met deze code dus ook van korting op kussens, dekbedden en andere slaapkamerartikelen. 


Woonaccessoires

Ben je niet van plan om je hele woning een make-over te geven, maar zou je het wel leuk vinden om je woning wat op te vrolijken of aan te passen met een aantal nieuwe woonaccessoires? Dat kan wel heel erg voordelig bij H&M. Hier krijg je nu namelijk tot 50% korting op veel H&M Home artikelen. Daarnaast profiteer je van 20% korting op kussens, vloerkleden en spreien tijdens de Days of Homeland bij Sissy-Boy. Zoek je naar fotobehang, posters of andere wanddecoratie? Dan moet je bij YourDecoration zijn, want hier ontvang je tot wel 20% korting op heel veel decoratie. Ook ontvang je bij Meyer Mode tot 70% korting op een groot assortiment woonaccessoires. Zoek je naar designartikelen? Neem dan een kijkje bij Decovry, waar je dagelijks tot 70% korting krijgt op allerlei woonartikelen en accessoires. 

Woonkamer met accessoires


Verlichting

Nu het najaar is, worden ook de dagen steeds korter. Het wordt eerder donker in de avond en het wordt later licht in de ochtend. Goede verlichting is dan ook erg belangrijk tijdens deze periode. Daarnaast wil je het tijdens deze donkere en koude dagen natuurlijk ook lekker knus en gezellig maken in huis, wat kan met sfeerverlichting. Haal je nieuwe lampen deze maand in huis bij Lampen24, waar je tot maar liefst 60% korting op verlichting ontvangt. Bij Lampenlicht profiteer je van tot wel 75% korting!


Sanitair

Profiteer tijdens de Oktober Woonmaand van tot 60% korting op heel veel sanitair bij Saniweb. Bezoek de speciale woonmaandpagina op de website en bekijk alle acties die deze maand lopen. Zo krijg je tot 60% korting op alle badmeubels, spiegels, tegels, diverse topmerken en meer! Als je van plan bent om je badkamer te renoveren, dan doe je er goed aan om even de website van Saniweb te bezoeken. 

Badkamer


Huishoudelektro 

Om je opgeknapte woning netjes en schoon te houden, kun je deze maand ook profiteren van extra veel korting op huishoudelektro. Zo kun je bij Dyson terecht voor tot €200,- korting op stofzuigers. Bij Krefel profiteer je van tot 50% korting op huishoudelijke apparaten en bij Veepee krijg je tot wel 30% korting op huishoudelektro. Ook is er een Philips kortingscode actief voor tot €200,- korting op koffiezetapparaten, maar ook op andere producten kun je tot 40% besparen via de acties.


Wil je nog meer aanbiedingen bekijken of ben je op zoek naar de allerbeste acties? Neem dan een kijkje op de pagina "Oktober Woonmaand" op Deals.be. Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet met de beste acties van het moment.