NINA-dag: profiteer van exclusieve kortingen bij je favoriete webshops

Morgen is het NINA-dag, een nationale dag in België waarop je kunt shoppen met veel korting! Heb je nog een nieuwe handtas nodig of een leuke outfit voor de zomer? Vergeet dan niet om morgen je favoriete webshops te bezoeken, zodat je al je lievelingsproducten met extra veel korting in huis kunt halen. In deze blog lees je waar je morgen allemaal terecht kunt voor een aantrekkelijke korting op je bestelling.


NINA-dag

Dit jaar vindt NINA-dag plaats op 16 mei. Dit shopping evenement wordt jaarlijks georganiseerd door het tijdschrift NINA. Op de cover van dit vrouwenblad vind je dan ook een shoppingkaart waarmee je op NINA-dag kunt profiteren van hoge kortingen bij alle deelnemende winkels. Helaas is het nu nog niet mogelijk om alle winkels te bezoeken in verband met het coronavirus. Daarnaast is het natuurlijk ook niet de bedoeling dat iedereen massaal naar de dichtstbijzijnde winkelstraat toe gaat om te shoppen. Daarom zal deze NINA-dag editie voornamelijk online plaatsvinden. Dit heeft bovendien nog een extra voordeel. In fysieke winkels is de korting vrijwel altijd alleen op NINA-dag zelf geldig, terwijl je bij de meeste webshops het hele weekend kunt profiteren van korting op je bestelling. Heb je morgen dus geen tijd om te shoppen? Wees dan niet getreurd, want de kans is groot dat je zondag alsnog jouw bestelling met een flinke korting kunt plaatsen.

etalage met kortingsstickers


Bij deze winkels kun je dit weekend korting verwachten

Doorgaans ontvang je op NINA-dag 15%, 20% of 25% korting op je bestelling bij je favoriete webshops. Dit kan middels een kortingscode of een aanbieding die alleen geldig is op de shopping day zelf of gedurende het gehele weekend. Al deze aanbiedingen en kortingscodes vind je terug op de winkelpagina's van de deelnemende winkels op Deals.be. Zo profiteer je morgen van 20% korting op het gehele assortiment van ICI PARIS XL. Mocht je toch liever een lokale winkel van de beautyspecialist bezoeken, neem dan de NINA-shoppingkaart én je ICI PARIS XL Beauty Member Card mee. Ook bij De Bijenkorf profiteer je dit weekend van 20% korting op alles. Hier heb je geen kortingscode voor nodig, dus voeg al je favoriete mode-items toe aan je winkelmandje en profiteer automatisch van korting op je gehele bestelling. Wil je nog meer mode-items bekijken? Bezoek dan de website van ZEB. Ook hier ontvang je dit weekend 20% korting op het gehele assortiment middels een ZEB kortingscode. Zoek je nog een paar spannende producten en speeltjes voor in de slaapkamer? Profiteer dan van 15% korting op je bestelling met deze EasyToys kortingscode. In tegenstelling tot alle andere NINA-dag kortingscodes is deze code geldig tot en met 31 mei. Mocht je dit weekend niets leuks kunnen vinden in het assortiment, dan kun je er later deze maand nog altijd op terugkomen.


Mogelijk nog meer korting

Op de website van NINA kun je overzichtelijk zien welke winkels er dit jaar deelnemen aan NINA-dag en wat voor kortingen je bij deze webshops kunt verwachten. Vorig jaar waren er echter veel meer deelnemende winkels, waardoor het goed mogelijk zou kunnen zijn dat er dit weekend nog meer winkels bekend worden gemaakt waar jij kunt profiteren van tot 25% korting op jouw bestelling. Zo kon je vorig jaar bijvoorbeeld 20% korting krijgen op het gehele About You assortiment met een About You kortingscode. Ook waren er vorig jaar actieve kortingscodes te vinden voor 20% korting op fashion bij e5 Mode, C&A en De Bijenkorf. Voor sneakers kon je destijds het beste terecht bij Torfs. Bij de schoenwinkel kreeg je namelijk maar liefst 50% korting op Dazzle sneakers met een Torfs kortingscode. Tenslotte profiteerde je ook van 20% korting op lingerie met een Hunkemöller kortingscode en van 15% korting op alles bij Leen Bakker. Er bestaat dus een kans dat deze winkels of een deel van deze webshops aankomend weekend soortgelijke aanbiedingen hebben. Hou dus ook de actiepagina's van deze winkels goed in de gaten!

Winkel met aanbiedingbordje


De najaarseditie: 14 november 2020

Ook dit najaar zal er een nationale NINA-dag plaatsvinden. Op deze dag kun je dus al je benodigde winteritems zo voordelig mogelijk in huis halen! Noteer dus maar alvast in je agenda dat je op 14 november naar de stad toe moet of achter de computer wil zitten, want dit is dé dag om al jouw winterbenodigdheden en partyoutfits voor de feestdagen met korting in te slaan. Zie je van te voren al een paar leuke outfits, laarzen of accessoires? Voeg ze dan toe aan je wishlist, zodat je op 14 november in een keer al je favoriete items kunt shoppen met een aantrekkelijke korting! Zo hoef je niet eerst alle deelnemende websites af te zoeken naar dat ene leuke setje of die stoere accessoire, maar heb je alles gelijk bij de hand wanneer je kunt profiteren van extra veel korting.


NINA-dag kortingscodes en aanbiedingen

Hieronder hebben we alle deelnemende winkels voor je op een rijtje gezet, zodat je precies weet waar jij dit weekend kunt profiteren van korting: