De beste tips voor Moederdag: de beste promoties op een rij

Het is alweer bijna mei en dus ook alweer bijna de tweede zondag in mei en dat kan maar één ding betekenen: Moederdag. Hoewel je weet dat deze dag eraan zit te komen, is die dag vaak toch alweer veel te snel aangebroken. Om ervoor te zorgen dat je dit jaar een keer op tijd bent met het kopen van een cadeau, hebben wij de leukste, met natuurlijk de beste kortingen, voor je uitgezocht. Jij hoeft nu alleen nog maar op tijd je bestelling te plaatsen en te genieten van het blije gezicht van je moeder tijdens het ontbijt op Moederdag.


Een ode aan je moeder

Zoals tegenwoordig heel veel feestdagen is ook Moederdag komen overwaaien uit De Verenigde Staten. De eerste keer vond Moederdag plaatst in 1907 en was in het leven geroepen door Anna Marie Jarvis. Net zoals jij, was ook zij erg trots op haar moeder en andere moeders in haar omgeving. Toch is het eren van deze vrouwen iets wat vroeger in de tijd van de Grieken ook al plaatsvond. Wist je dat Moederdag niet in elk land op dezelfde dag gevierd wordt? Zo is in Engeland Moederdag vorige maand al gevierd en moet het in andere landen nog gebeuren. In ons land en in Nederland vieren we Moederdag traditioneel op de tweede zondag in mei. 


Traditionele cadeaus

Ieder jaar lijkt het weer een hele klus om een geschikt cadeau te vinden, terwijl er eigenlijk heel veel opties zijn die je wellicht elke dag voorbij ziet. Dit zijn vaak de traditionele, wellicht een beetje standaard, cadeaus zoals parfums en bloemen. Gelukkig kun je vaak rond deze speciale dag rekenen op mooie kortingen en die wij hebben wij voor je op een rijtje gezet. 

Parfum moederdag


Klein maar fijn

Het kan natuurlijk dat jouw moeder helemaal niet zo gek is op bloemen of parfums en dan moet je iets anders vinden. Geen paniek, er zijn nog meer dan genoeg opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de speciale moederdagbox van Ditverzinjeniet, waar je nu tot wel 30% korting op krijgt. Deze box is gevuld met leuke gadgets en andere items die laten zien hoe gek jij op haar bent. Je kunt ook eens kijken bij Mamalicious, waar ze veel lokale producten verkopen op het gebied van eten en drinken. Maar daarnaast ook leuke accessoires hebben voor in huis en comfortabele kleding waarin jouw mama zich heerlijk zal voelen. Met een kortingscode krijg je bij Mamalicious €10,- korting op je bestelling voor Moederdag. Is jouw mama gek op accessoires en items om gezellig mee te knutselen? Dan is AVA de perfecte online winkel voor jou om te shoppen voor een cadeau. Er is nu een speciale categorie ingericht waar je inspiratie kunt opdoen en bovendien krijg je nu ook nog eens tot 25% korting. Een andere winkel waar je toffe kaarsen, bestek en andere snuisterijen voor in huis kunt vinden, is Sissy-Boy. Daar scoor je nu cadeaus voor Moederdag al vanaf slechts €5,-. 


Go big or go home

Heb jij dit jaar wat meer te besteden of vind je gewoon dat jouw moeder het allerbeste verdient? Dan is een cadeau uit de categorie "Elektronica" wellicht een zeer geschikt idee. De opties zijn hierin natuurlijk eindeloos en we gaan je natuurlijk een zetje in de goede richting geven met een aantal voorbeelden. Daarnaast krijg je van ons nog een lijstje met winkels waar je de beste deals kunt pakken. Hoewel niet alle moeders het leuk vinden om te krijgen, zijn er genoeg vrouwen die heel blij worden van een nieuwe apparaat voor in de keuken. Dit kan een nieuwe keukenmachine zijn om te bakken of om bijvoorbeeld sauzen mee te bereiken. Of denk eens aan een nieuw koffiezetapparaat of een nieuwe waterkoker. Buiten de keuken zijn er natuurlijk ook nog genoeg mogelijkheden. Een nieuwe föhn of stijltang valt vaak ook goed in de smaak. Heb je al een beetje inspiratie gekregen?

Elektronica Moederdag


Natuurlijk zijn er nog veel meer opties waarmee jij je moeder optimaal kunt verwennen. Denk aan een goede fles wijn of een fles sterke drank om cocktails mee te maken. Deze scoor je nu met tot 25% korting bij DrankDozijn. Maar je kunt natuurlijk ook een onbetaalbare herinnering cadeau doen in de vorm van een dagje uit. De beste acties en kortingscodes hiervoor vind je natuurlijk ook op onze speciale pagina voor dagjes weg. Hou ook zeker komende week onze actiepagina's in de gaten voor nieuwe acties waar jij en je moeder absoluut heel blij van zullen worden.