De leukste én voordeligste dagjes uit

Heb je binnenkort een familiedag of wil je graag een leuke date plannen met je lief? Wij zetten de leukste dagjes uit voor je op een rijtje. En dankzij onze unieke aanbiedingen kan je ook nog eens heel voordelig iets leuks gaan doen met je familie, gezin, vrienden of liefje!


Naar een pretpark

Een dagje pretpark is voor veel Belgen één van de populairste uitjes. Het is echter wel vrij prijzig. Alleen het ticket is vaak al flink aan de prijs en daar komen dan ook nog eens kosten voor parkeren, eten, drinken en souvenirs bij. Gelukkig kun je gemakkelijk besparen op een dagje pretpark. Maak bijvoorbeeld gebruik van de vouchers van TravelBird. Daarmee krijg je tot wel 54% korting op pretparken, zoals Disneyland Parijs, de Efteling, Duinrell en Movie Park. Wil jij zelf je prijs bepalen? Bied dan mee op één van de pretparkveilingen van VakantieVeilingen. Bij TravelBird en VakantieVeilingen krijg je telkens korting op verschillende pretparken. Er zijn in België echter ook enkele pretparken waar je altijd korting krijgt: de Plopsa-parken. Daar ontvang je met de Plopsa kortingscode €5,- korting op je ticket.


Frisse duik nemen

Is het tropisch warm? Dan kan je het beste wat verkoeling zoeken bij het zwembad of op het strand. Neem regelmatig een frisse duik in het koude water.

 

Zwembad


De hele dag feesten

De zomer is hét seizoen van de festivals. De tickets voor een bekend festival kosten je vaak een fortuin, maar zo duur hoeft een dagje festival helemaal niet te zijn. Met een beetje geluk vind je zelfs een festival bij jou in de buurt waarbij de toegang gratis is. Zo geniet je heel voordelig van een dagje feesten.


Museum bezoeken

Wanneer het eens wat slechter weer is, kan je ook met het hele gezin een museum bezoeken. Zo maak je er een gezellig én leerzaam dagje uit van. Via Groupon krijg je bij sommige musea tot wel 50% korting. Via VakantieVeilingen bepaal je zelf de prijs voor een museumticket. Zo kan je met een beetje geluk héél voordelig één van de vele musea in België bezoeken.


Aapjes kijken

Naar de dierentuin is leuk voor jong en oud. Wil jij graag eens panda’s in het echt zien? Bezoek dan met tot wel 26% korting Pairi Daizi. Deze steengoede deal boek je via TravelBird. Via VakantieVeilingen kan je onder andere bieden op tickets voor een dagje Wildpark van Han of Safaripark Beekse Bergen. Ook Outspot geeft regelmatig korting op tickets voor de zoo. Zo krijg je er nu maar liefst 38% korting op tickets voor Boudewijn Seapark! 

 

Dierentuin


Naar de sauna

Voor een dagje heerlijk ontspannen bezoek je een sauna. Daar kun je even helemaal tot rust komen en je eens lekker laten verwennen. TravelBird heeft een aantal goede wellness deals, waarmee je met tot wel 61% korting naar de sauna kunt. Je kunt een dagje sauna ook heel voordelig boeken via Treatwell. Je zoekt eenvoudig naar salons en beautycentra bij jou in de buurt via de website. Check daarna waar je korting krijgt en boek meteen!


Tot in de late uurtjes

Ben jij geen vroege vogel en ga je liever pas ’s avonds iets leuks doen? Er zijn ook voldoende leuke én voordelige activiteiten voor een gezellig avondje uit. Zo kan je bij VakantieVeilingen heel voordelig tickets bestellen voor concerten en musicals. Ook bij Groupon krijg je tot wel 50% korting op tickets voor shows en theater. Om de avond compleet te maken, kun je vooraf lekker uit eten gaan. Via TravelBird en Groupon vind je altijd voordelige vouchers voor een etentje.

 

Concert


Benieuwd naar alle aanbiedingen voor voordelige dagjes uit? Bekijk dan onze speciale Dagjes Uit-pagina!