Hier koop je de leukste cadeaus voor Moederdag met korting!

Het is weer bijna Moederdag. Op deze dag verdient je moeder net wat meer aandacht dan gewoonlijk. Weet jij nog niet wat je je lieve ma moet geven? In de volgende winkels kan je de leukste Moederdagcadeaus vinden, en dat ook nog eens met hoge korting!


TravelBird

Bij TravelBird is er een speciale kortingscode voor Moederdag. Daarmee krijg je €10,- korting op alle wellness deals van TravelBird.


Home24

Met de speciale Home24 kortingscode krijg je 15% korting op heel veel verschillende cadeaus.


YourSurprise

Wil je je moeder een persoonlijk cadeautje geven? Kies dan voor een van de gepersonaliseerde geschenken van YourSurprise. Zo kan je je moeder bijvoorbeeld een gegraveerd glas, mok met foto, Milka giftbox, gegraveerde hanger of een kussen met foto erop geven. Je krijgt nu met de speciale YourSurprise kortingscode ook nog eens 5% korting op alle cadeaus! 


ICI PARIS XL

Welke moeder is er nu niet blij met een nieuw parfum? Bij ICI PARIS XL koop je nu de lekkerste geurtjes voor dames extra voordelig in de Moederdagshop. Ook kan je één van de voordelige ICI PARIS XL geschenkkoffers kopen. 


De Bijenkorf

Het warenhuis De Bijenkorf is perfect voor het vinden van een Moederdagcadeautje. Je kunt er zeer veel kopen, zoals horloges, sieraden, geurtjes en nog veel meer. Ook krijg je maar liefst 30% korting op heel veel topmerken vanaf woensdag 9 mei. 

 

Moederdag


iBOOD

Het maakt niet uit wat voor moeder je hebt. Houdt ze van mode, klussen of sporten? Bij iBOOD is er voor iedereen wat. En je krijgt ook nog eens tot wel 80% korting op al deze fantastische geschenken.


Nike

Is jouw moeder gek op sport? Dan maak je haar vast blij met een cadeautje van Nike!


Collishop

Bij Collishop ontvang je nu 20% korting op Sensationail nagellak. Is dat niets voor jouw moeder? Er zijn op dit moment ook heel veel andere producten afgeprijsd, dus er is een geschikt cadeautje voor iedere moeder.


Omoda

Bij Omoda maken jij en je moeder nu kans op 2 giftcards voor €50,-. Je hoeft alleen maar even deel te nemen aan de speciale Facebookactie voor Moederdag. Wie weet kan jij je moeder dan blij maken met een giftcard van deze fijne webwinkel.


HEMA

Je ontvangt maar liefst 20% korting op een groot aantal Moederdaggeschenken bij HEMA. Je koopt cadeaus al vanaf slechts €1,-. 


Bristol

Je krijgt bij Bristol nu 20% korting op alle dameshandtassen en –portefeuilles. Bekijk snel of ze iets leuks hebben voor jouw moeder.

 

Moederdag


Fotofabriek

Fotofabriek geeft maar liefst 30% korting op leuke Moederdagcadeaus. Daarbij kan je denken aan een softcover fotoboek, een kalender of een foto op canvas.


KappersKorting

KappersKorting is niet alleen dé leverancier voor kapsalons, maar ook de ideale webwinkel voor een Moederdagcadeau. Je krijgt bijvoorbeeld tot maar liefst 50% korting op giftsets.


HBB24

HBB24 heeft een heel leuke Moederdagaanbieding. Je krijgt nu op geselecteerde verzorgings- en beauty-artikelen tot wel 20% korting. Ook krijg je nog een leuk extra cadeautje, een L'Occitane sachet, als je de komende week een parfum of giftset bestelt voor Moederdag bij HBB24. Zo kan je je moeder nog meer geven. 


vtwonen

je kunt je moeder ook iets leuks voor in huis geven. Zo is er bij vtwonen nu een heel leuke actie met PIP mokken: 4 halen is 3 betalen! Ook andere PIP artikelen, zoals badkameraccessoires zijn speciaal voor Moederdag afgeprijsd.


Groupon

Wil je g raag met je moeder een dagje weg voor Moederdag? Of wil je misschien zelfs een tripje cadeau doen aan je moeder, bijvoorbeeld naar een Leuke Europese stad of ergens in de natuur? Ontdek dan alle leuke tips op Groupon die nu extra zijn afgeprijsd.


Vente-Exclusive

Bij Vente-Exclusive is er voor iedere moeder wel een leuk cadeau te vinden. Van kleding en schoenen tot woonartikelen; je vindt het allemaal bij deze webshop.

 

Moederdag


BookSpot

Is jouw moeder een echte boekenwurm? Dan kan je voor Moederdag de leukste boeken bestellen bij BookSpot aan een voordelige prijs. Je krijgt nu met de kortingscode ook nog eens 5% korting op je bestelling bij BookSpot. 


Amazon

Op Amazon vind je werkelijk alles. Er is dus ook altijd een geschikt cadeautje voor jouw moeder. Toch een beetje inspiratie nodig? Bekijk dan eens de Moederdag giftshop van Amazon!


VidaXL

Bij VidaXL koop je heel veel huis- en tuinproducten nu extra voordelig. Wellicht zit er ook een leuk cadeautje voor je moeder tussen.


Hunkemöller

Wij snappen dat je niet zo snel een lingeriesetje voor je moeder gaat kopen. Bij Hunkemöller kan je echter ook heel leuke en hippe accessoires en nachtmode bestellen. Dat vindt jouw moeder zeker en vast ook erg leuk!


DMLights

Als je je moeder echt eens wat origineels wilt geven, kan je haar een nieuwe lamp voor in huis geven. Bij DMLights vind je een uitgebreid aanbod tafel-, vloer-, wand- en hanglampen, die ideaal zijn om als cadeau te geven.


MediaMarkt

Ontvang bij MediaMarkt speciaal voor Moederdag €50,- cashback als je Remington haarstylingproducten koopt. 


Lampenlicht

Speciaal voor Moederdag krijg je bij Lampenlicht op geselecteerde lampen maar liefst 30% korting. Kijk snel of je een leuk cadeautje voor je moeder kan vinden en bestel deze met korting. 


VakantieVeilingen

Weet jij nog niet wat je je moeder wilt geven, maar is je budget niet erg groot? Dan kan je een kijkje nemen bij VakantieVeilingen. Bied mee op verschillende veilingen en vind zo het perfecte cadeau voor jouw moeder. 

 


Let op! Deze lijst kan nog verder worden aangevuld. Houd ons blog dan ook goed in de gaten voor nog meer goede Moederdagaanbiedingen.