Krijg korting op de leukste sinterklaascadeaus met deze deals voor 6 december

Ieder jaar is het vanaf 7 december alweer uitkijken naar de volgende intrede van de beste man met baard en rode mijter. Gelukkig is nu de leukste tijd van het jaar weer aangebroken en kun jij je helemaal te buiten gaan aan snoepgoed, chocoladeletters en het kopen van sinterklaascadeautjes natuurlijk! Of je nu een last-minute shopper bent en nog gauw wat cadeaus moet bestellen, geen zin hebt in drukke koopavonden in de stad en liever jouw shopping online doet of gewoon zin hebt om wat extra inspiratie op te doen; wij vertellen waar je de leukste sinterklaascadeautjes kunt vinden. Hieronder alle winkels en aanbiedingen handig op een rijtje, zodat jij snel aan de slag kunt met bestellen en je cadeaus binnen hebt voor 6 december!


1. Bij Collishop ontvang je tot wel 50% Sinterklaas korting op speelgoed

Bij Collishop verstaan ze wel wat Sinterklaas vieren is. Hier ontvang je namelijk tot maar liefst 50% korting op veel speelgoed! Zo kun je in allerlei prijsklassen cadeaus kopen, van groot tot klein en van goedkoop tot minder goedkoop. Een andere leuke actie bij Collishop: ze helpen je ook met het trekken van een lootje met naam van degene die van jou een cadeau ontvangt! Dit is super handig voor als je bijvoorbeeld met een groep vrienden Sinterklaas viert, en een leuke manier om eens op andere wijze cadeautjes voor elkaar te verzinnen.


2. Bij HEMA krijg je 20% korting op babyspeelgoed

Ook de allerkleinsten doen natuurlijk mee aan alle vrolijke Sinterklaasvreugde. Bij HEMA krijg je daarom 20% korting op heel veel babyspeelgoed. Van heerlijk zachte doekjes tot houten speelgoed voor de iets oudere kindjes, HEMA houdt rekening met ieder kind. Daarnaast kun je bij HEMA terecht voor een volledig ingerichte online Sinterklaas-shop, waar je in iedere categorie de leukste cadeaus kunt vinden. Ga jij voor een klein schoencadeau of stel je een Sinterklaas snoepgoed-pakket samen voor die ene echte zoetekauw? Bekijk het snel bij HEMA!


3. Bol.com geeft 25% korting op speelgoed van Fisher-Price

Wie is er niet mee opgegroeid: het educatieve speelgoed van Fisher-Price? Een doktersset, telefoon met trektouw, looptrainer of blokken om mee te bouwen van dit leuke speelgoedmerk koop je nu bij bol.com allemaal aan 25% korting. Met speelgoed van Fisher-Price leren de kleintjes allerlei nieuwe skills terwijl ze lekker kunnen spelen. Een leuk én educatief cadeau dus!

Speelgoed en poppenhuis


4. De exclusieve Dag Sinterklaas-kledingcollectie van JBC vind je voordelig in de webshop

JBC heeft dit Sinterklaasseizoen wel iets heel leuks ontworpen: een exclusieve kledingcollectie geïnspireerd op iedereens favoriete TV-programma Dag Sinterklaas. Dit is jeugdsentiment ten top: de avonden voor de verjaardag van de Sint in pyjama op de bank met een beker melk kijken en luisteren naar de verhalen van Bart Peeters, Conchita, Piet en natuurlijk Sinterklaas. Nóg leuker is dat je niet alleen de kids kunt kleden in deze collectie, ook aan de volwassenen die met het programma zijn opgegroeid is gedacht! Een heerlijke onesie met unieke Dag Sinterklaas-print? Leuk om in een schoen(tje) te stoppen! Kijk snel online in de webshop van JBC, want de collectie gaat hard.


5. Sportieve cadeaus tot €30,- bij JD Sports

Voor iedereen die deze kerstvakantie niet van plan is stil te zitten: bij JD Sports vind je allerlei sportieve sinterklaascadeaus tot €30,-. Misschien moet je iemand net even dat duwtje in de rug geven om wat meer van die bank af te komen of sporten jullie graag samen met het gezin? Dan is een sportief cadeau een goede keuze. Check de webshop van JD Sports voor alle cadeautips. Je kunt zelf artikelen filteren op bedrag, dus ook voor een groter budget ben je hier aan het juiste adres!


6. Bij MediaMarkt scoor je tot wel €100,- korting op de beste Sinterklaas elektro-deals

Ook Sinterklaas gaat met zijn tijd mee en daarom geeft MediaMarkt tot wel €100,- korting op verschillende apparatuur, zoals TV en audio, smartphones en accessoires. Leuk om te geven én om te krijgen. Dus ook als jij misschien niet voor een ander een sinterklaascadeautje hoeft te kopen maar jezelf lekker wil trakteren, profiteer je bij MediaMarkt van Cyber Sint deals.


7. Sinterklaas korting op je bezoek aan Plopsaland De Panne

Geef jij met Sinterklaas liever een herinnering cadeau dan een tastbaar stuk speelgoed? Dan zit je goed met een dagje Plopsaland De Panne. Naast dat Sinterklaas aanstaand weekend een bezoek brengt aan het park, kun je er naartoe aan €10,- korting met een speciale en feestelijke kortingscode! Op onze Plopsa-winkelpagina vind je de code, dus bestel die kaarten snel en geniet samen van een heerlijke dag.

Kinderschoenen


8. Korting op speelgoed en spellen bij VidaXL

Bij VidaXL krijg je nu veel korting op speelgoed en spellen, en er is een speciale kortingscode beschikbaar waarmee je nog eens €10,- extra korting pakt! Perfect dus voor als je veel cadeaus in één keer wil bestellen.


9. Scoor extra veel chocoladeletters bij Holland & Barrett aan maar €10,-

Een Sinterklaasavond is niet hetzelfde zonder dat iedereen is voorzien van een heerlijke chocoladeletter. Deze bestel je nu voordelig bij Holland & Barrett, want hier krijg je er namelijk 5 voor maar €10,-! Er zijn verschillende smaken beschikbaar, zodat je iedereen kunt verblijden met zijn of haar favoriete smaak.


10. Conrad geeft kortingen tot 30% op speelgoed van LEGO

Last but not least: bij Conrad kun je terecht voor kortingen tot 30% op alles van LEGO. Daarmee zit je altijd goed! Scoor een bouwpakket voor je neefje, nichtje, buurjongetje of misschien wil je je zelf stiekem toeleggen op die ene set? Bekijk in de webshop van Conrad welke LEGO-pakketten je tegen 30% korting kunt scoren.

Speelblokken


Ons werk is gedaan, aan jou nu de taak om Sinterklaas 2018 tot een succes te maken! Vertel ons in een reactie hoe jouw Sinterklaas verloopt en of je bent geslaagd in alle shopping voor pakjesavond.