Leuke acties tijdens Dag van de Webshop

Het is bijna zover, op 3, 4 en 5 november is het weer Dag van de Webshop. Op deze dagen profiteer je van de meest straffe aanbiedingen en hoogste kortingen in vele Belgische webshops. Wij hebben een aantal van de beste acties voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze snel!


ZEB

Bij ZEB krijg je tijdens Dag van de Webshop 20% kortingscode met deze unieke ZEB kortingscode. De korting geldt op vrijwel alles (enkele merken en cadeaubonnen zijn uitgezonderd van deze actie).


Brantano

Met de exclusieve Dag van de Webshop kortingscode ontvang je bij Brantano maar liefst 15% korting op het hele assortiment schoenen, kleding en accessoires.


Bristol

Speciaal voor Dag van de Webshop heeft Bristol een kortingscode waarmee je €5,- korting krijgt op je aankoop. Deze code is het hele weekend geldig.


Torfs

Bij Torfs krijg je dit hele weekend maar liefst 10% korting op alles.

 

Dag van de Webshop


Beter Bed

Je profiteert van wel 15% korting op alles in het assortiment van Beter Bed. Deze actie geldt van vrijdag tot en met zondag.


ICI PARIS XL

ICI PARIX XL geeft alle klanten dit weekend een korting van 15%. Deze kortingsactie geldt voor bijna alle producten.


Tadaaz

Als je dit weekend bij Tadaaz iets bestelt krijg je ter ere van Dag van de Webshop maar liefst 15% korting op je aankoop.


Unigro

Unigro heeft ook een leuke actie bedacht voor Dag van de Webshop. Hier krijg je bij elke bestelling 3 gratis Win for Life krasbiljetten.


Farmaline

De korting bij Farmaline varieert in het weekend van de Dag van de Webshop. Je krijgt op vele producten €3, 4 of 5 korting.


Fnac

Je profiteert bij Fnac van 10% korting op alles (uitgezonderd iPhones, enkele andere apparaten en aanbiedingen van de marktplaatsverkopers).


Lidl

Ook Lidl pakt flink uit voor Dag van de Webshop. De supermarkt geeft fikse kortingen op veel producten. Daarnaast wordt alles dit weekend gratis verzonden.


Veritas

Bij Veritas krijg je alleen dit weekend 10% korting op de ganse webshop ter ere van Dag van de Webshop.


Kruidvat

Je krijgt ten eerste de 2e voor de helft van de prijs op LEGO en Playmobil bij Kruidvat. Daarnaast geldt voor alle haarproducten van Syoss 1 + 1 gratis. Als je Gillette voordeelverpakkingen of Diadermine koopt, krijg je het 2e artikel voor slechts €1,-. En alsof dat nog niet genoeg is, verzendt Kruidvat dit weekend ook alles gratis. 

Dag van de Webshop


Gamma

Bij bouwmarkt Gamma betaal je de komende 3 dagen net als bij Lidl geen verzendkosten. Dit geldt voor geselecteerde producten.


United Brands

Je profiteert ook bij United Brands van gratis verzending. Daarbovenop krijg je ook nog eens 10% korting op alles.


Art & Craft

Tenzij je Apple producten of cadeaubonnen bestelt, krijg je bij Art & Craft tijdens Dag van de Webshop maar liefst 5% korting op je bestelling.


Makro

Makro trakteert alle klanten ook op een leuke actie tijdens dit feestelijke weekend. Bij deze webshop geldt 1 + 1 gratis op Somnis matrassen, plastiek opbergdozen en rekken, kaarsen, glazen en porselein en Tefal-potten en –pannen.


Bezoek snel de speciale Dag van de Webshop actiepagina zodat je gelijk gebruik kunt maken van een van de goede acties!