Zo vier je op een leuke én voordelige manier Oud & Nieuw

Oud en Nieuw is een van de leukste feestjes van het jaar. Er zijn tal van manieren om te vieren dat er weer een mooi jaar voorbij is en te proosten op een nieuw jaar. Wij vertellen je hoe je ervoor zorgt dat jouw oudejaarsavond onvergetelijk wordt. Je krijgt tips voor activiteiten, ontdekt hoe jij je huis zo voordelig mogelijk versiert voor een eigen feestje en leest bij welke shops je goedkoop een fantastische party outfit aanschaft. We hebben de opties op een rijtje gezet van de meest goedkope tot de meeste dure optie. Lees snel verder!


Thuis met vrienden een avondje tv kijken, spelletjes spelen of gewoon borrelen

Heb jij dit jaar maar een klein budget? Of ben je gewoon een huismus die het liefst niet de deur uitgaat op oudejaarsavond? Dan vier je het toch gewoon thuis met een klein groepje vrienden. Kijk samen tv of speel spelletjes tot klokslag 12 uur. Je kunt ook lekker gaan gourmetten. Voordelige gourmetsets bestel je nu bij Hubo. Daarna moet er uiteraard geproost worden op het nieuwe jaar en wellicht wil je nog wat vuurwerk afsteken. Een avond als deze hoeft niet te duur te zijn. Zorg voor een fles goede champagne, lekkere hapjes, wat vuurwerk en natuurlijk genoeg smoutebollen voor iedereen. Zo beleef je een heerlijke (en heel goedkope) oudejaarsavond! De lekkerste champagne koop je voordelig bij DrankDozijn of Wijnvoordeel.

 

Oud & Nieuw


Gezellig met vrienden een drankje doen in jullie favoriete kroeg

Hebben jij en je vrienden geen zin om de hele avond en nacht thuis te zitten, maar wil je ook geen bakken met geld kwijt zijn aan entreetickets voor te dure feestjes? Dan ga je toch gewoon met z’n allen naar jullie favoriete kroeg.  Trek een leuke outfit aan en ga lekker op tijd naar de kroeg. Samen met alle andere gasten tel je af tot het nieuwe jaar en proost je. Gezellig en toch helemaal niet duur!


Zelf een feestje organiseren voor vrienden

Voor iedereen die er gek op is om feestjes te organiseren, is Oud & Nieuw natuurlijk een van de mooiste feestjes van het jaar. Je kunt nu helemaal aanpakken. Vraag of iedereen in z’n meest chique outfit komt en zorg ervoor dat je huis op en top versierd is. De leukste Oud & Nieuw versiering vind je onder andere bij HEMA. Verder hoef je alleen nog te zorgen voor lekkere hapjes en drankjes en een te zorgen dat iemand leuke plaatjes draait. Wil je het allemaal iets goedkoper houden? Dan kan je natuurlijk ook zelf een Spotify lijstje samenstellen met de leukste party nummers. Ook kan je aan je gasten vragen hun eigen drankjes mee te nemen. BYOB (ofwel Bring Your Own Booze) feestjes zijn in Amerika al hartstikke normaal en zorgen ervoor dat jij niet al aan het begin van het nieuwe jaar gelijk in het rood staat.

 

Oud & Nieuw


Met je vriendengroep naar een van de vele grote party’s

Ben jij het type dat Oud & Nieuw het liefst zo groots mogelijk viert? Dan kan je het beste naar een van de veel feestjes gaan die in het hele land worden georganiseerd. Belangrijk is om al op tijd je kaartje te kopen. Sommige feesten zijn 2 maanden voor het einde van het jaar al geheel uitverkocht. Ben jij een van de gelukkigen die een kaartje hebben bemachtigd? Zorg dan voor een goede voorbereiding. Jij wilt er natuurlijk oogverblindend uitzien. Zorg voor flawless make-up en een perfect gestyled kapsel. Bij ICI PARIS XL en Douglas krijg je nu korting op onder andere make-up. Bij Hair and beauty online bestel je alles voor een mooi kapsel met 5% korting dankzij een unieke kortingscode. Natuurlijk is ook een fantastische outfit onmisbaar. Kies jij voor een elegante galajurk of een sexy jurkje met pailletten of kant? De leukste jurkjes voor oudejaarsavond koop je nu voordelig bij diverse webshops, waaronder About You, ASOS, C&A en ZEB. In zo’n party outfit val je zeker op en ben je het stralende middelpunt van het feest!


Een onvergetelijke oudejaarsavond in het buitenland doorbrengen

Wil jij dit jaar het eens helemaal over een andere boeg gooien? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen om Oud & Nieuw eens niet in België te vieren. Ga naar het buitenland en vier het in een grote wereldstad in Europa of zelfs helemaal aan de andere kant van de wereld. Veel reisorganisaties hebben speciaal met Oud & Nieuw speciale aanbiedingen. Je vliegt dan extra voordelig naar een mooie feestbestemming. Zo kan je onder andere een voordelige vlucht boeken via Neckermann Reizen of met wel 45% korting via Vueling. Een verblijf op je vakantieadres boek je nu met tot wel €40,- korting bij Accor Hotels of heel voordelig via Booking.com. Met een mooie verblijf op een unieke bestemming begint 2018 voor jou op de best mogelijke manier!


Heb jij ook leuke plannen met Oud & Nieuw? Laat het ons dan weten!