Last minute bespaartips voor Vaderdag

Aanstaande zondag is het alweer Vaderdag. Was je dit per ongeluk vergeten of heb je nog geen tijd gehad om een passend cadeautje te kopen? Maak je dan geen zorgen! Veel webshops kunnen jouw bestelling de eerst volgende dag leveren, ook op zaterdagen. Lees dus snel in deze blog waar je leuke vaderdagcadeautjes kunt shoppen en bestel vandaag nog je geschenk, zodat het zeker op tijd binnen is!


De herkomst van Vaderdag

In 1909 werd Vaderdag voor het eerst geïntroduceerd in Washington door Sanora Smart Dodd. Haar vader was een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog en heeft na het verliezen van zijn vrouw tijdens de bevalling van hun zesde kind, hun kinderen alleen opgevoed. Daarom wilde Sanora haar vader eren en onder de aandacht brengen. Ze was hiervoor geïnspireerd door Anna Jarvis, die een jaar eerder Moederdag introduceerde. Inmiddels wordt Vaderdag over bijna de hele wereld gevierd op de derde zondag van juni. In België wordt Vaderdag echter gevierd op de tweede zondag van juni. Dit jaar valt deze feestdag dus op 14 juni.


Cadeautips

 

Elektronica en gadgets

De meeste vaders houden van elektronica en handige gadgets voor in huis of tijdens het klussen. Producten die onder deze categorieën vallen, zijn dan ook vaak extra scherp geprijsd rond Vaderdag. Zo profiteer je nu bij Fnac van korting op heel veel elektro. Je ontvangt bijvoorbeeld 30% korting op televisies, 25% korting op klein elektro, 20% korting op smartphones, 30% korting op audio, 20% korting op hardware en 10% korting op alles van Apple. Ook bij MediaMarkt kun je terecht voor voordelige vaderdagcadeaus. Hier krijg je namelijk tot maar liefst 25% korting via de vaderdagpromoties. Houd jouw vader van klussen en wil je hem graag nog wat gereedschap cadeau doen? Profiteer dan van tot 40% korting op gereedschap bij Fixami.

Diverse gadgets

 

Fashion en verzorgingsproducten

Vrouwen kunnen vaak uren in de badkamer doorbrengen om zich op te maken en klaar te maken voor een feestje of andere gelegenheid, maar mannen vinden het vaak ook belangrijk om representatief en netjes de deur uit te gaan. Shop daarom bijvoorbeeld een leuke Happy Socks giftset voor nog geen €27,-. Deze set bestaat uit drie paar leuke kleurrijke sokken die onder iedere outfit gedragen kunnen worden. Heb je een kleiner budget? Bestel dan voor slechts €9,95 een paar limited edition Vaderdag sokken. Daarnaast kun je bij Zalando terecht voor 20% korting op verzorgingsproducten of pak 25% korting op geurensets bij Yves Rocher en Douglas. Ook kun je bij Bristol terecht voor leuke overhemden, slippers, ondergoed, riemen en andere mode-items voor nog geen €10,-.

 

Persoonlijke cadeautjes

Wanneer je een persoonlijk cadeautje in huis wil halen voor je vader, dan kun je overwegen om fotocadeaus te bestellen. Bij diverse webshops kun je namelijk cadeautjes bestellen die je kunt personaliseren met foto's en teksten. Denk bijvoorbeeld aan personaliseerbare mokken, magneten, bierglazen, onderzetters en meer. Bovendien kun je zulke persoonlijke geschenken rond Vaderdag ook nog eens extra voordelig in huis halen. Zo profiteer je bij Tadaaz van 10% korting op alle cadeaus met deze kortingscode, ontvang je 10% korting op vaderdagcadeaus bij YourSurprise en krijg je 25% korting op fotogeschenken bij Vistaprint.

Fotomok met koekjes

 

Budget cadeaus

Zit je momenteel een beetje krap bij kas? Bied dan mee op vaderdagcadeaus bij VakantieVeilingen. Hier kun je al vanaf €1,- toffe cadeaus in huis halen. Denk aan een overnachting in een luxe hotel, een ritje in een Lamborghini Gallardo, paintball of airsoft met vrienden of een van de andere vele leuke en stoere cadeaus. Ook bieden diverse webshops vaak cadeautips aan voor een bepaald budget. Zo kun je bij Bristol terecht voor leuke vaderdagcadeaus voor minder dan €10,-, bij Krefel shop je geschenken voor minder dan €25,- en bij DreamLand bestel je cadeaus vanaf €5,-. Tenslotte krijg je bij sommige webwinkels ook een gratis cadeautje bij je bestelling. Zo ontvang je een gratis geschenk bij je 24pharma bestelling en ontvang je twee gratis dubbelwandige glazen met deze Koffiemarkt kortingscode. Op deze manier heb je zondag meer cadeautjes voor je vader, terwijl je er niet extra voor hebt hoeven te betalen.


Overige vaderdagacties:

Wil je overzichtelijk alle vaderdagacties bekijken? Neem dan een kijkje op de Vaderdag-pagina op Deals.be. Hieronder zetten we nog een aantal vaderdagacties op een rijtje, die we niet eerder in de blog benoemd hebben.


De beste Vaderdag kortingscodes

Ook kun je dit jaar profiteren van diverse speciale Vaderdag kortingscodes, waarmee je kunt profiteren van een aantrekkelijke korting op veel cadeaus.