Sla je slag tijdens de laatste week wintersolden met extra hoge kortingen

De tijd is voorbij gevlogen en de laatste week van januari staat alweer voor de deur. Dat betekent dat veel winkels de kortingspercentages omhoog schroeven en je nu je slag kunt slaan. In deze blog vertellen wij je waar je moet zijn om de allerbeste deals van de wintersolden te pakken. 


De tijd begint te dringen

Het nieuwe jaar is pas drie weken oud, maar het aftellen is toch weer van start gegaan. Met nog ongeveer tien dagen te gaan om oude collecties te verkopen, voelen veel winkeliers dat de druk toeneemt. Er moet tenslotte plek gemaakt worden voor de nieuwe collecties met kleding boordenvol vrolijke kleuren en elektronica met de nieuwste technische snufjes. Dat is natuurlijk niet de enige reden waarom de tijd dringt. De eerstvolgende keer dat er weer zo met korting gestunt gaat worden, is pas over vijf maanden. De zomersolden beginnen namelijk op 1 juli 2022. Het is nu of nooit, voor de winkels en voor jou! 


Kleding voor elke gelegenheid

Tegenwoordig kun je veel kledingstukken het hele jaar door dragen. Een T-shirt of zomerse jurk kun je combineren met een mooi vest en op een goede jeans kun je bijna alles dragen. Twee weken geleden scoorde je bij veel winkels 30% korting of als je geluk had dan kreeg je een aantal items voor de helft van de prijs. Nu lopen de kortingen op tot maar liefst 70% of 80%, maar krijg je bij veel modewinkels ook nog eens extra korting bovenop de soldenprijs. Dit is dus het beste moment om je kledingkast aan te vullen met truien, jurkjes, jeans en eigenlijk alles wat je maar tegenkomt. Om het shoppen iets makkelijker te maken, hebben we hieronder een lijstje gemaakt met shops waar jij de beste korting kunt scoren.

Volle kledingkast


Zorg voor een flinke voorraad verzorgingsproducten

Je hebt op de badkamer waarschijnlijk een hele rits aan verzorgingsproducten staan. Een flink aantal daarvan gebruik je elke dag, een enkeling een paar keer per week of per maand. Dan opeens uit het niets is een van die producten op. Dit kun je voorkomen door regelmatig een grote voorraad in te slaan van je favoriete make-up, huidverzorging, haarproducten en andere belangrijke verzorgingsproducten. Tijdens de laatste week van de wintersolden kun je nu die voorraad extra goedkoop aanvullen. We hebben een aantal van de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet. 

Natuurlijk zijn er nog veel meer goede deals te vinden, hou daarom vooral onze categoriepagina op het gebied van verzorgingsproducten de komende week extra goed in de gaten. Dan hoef jij geen enkele deal te missen en kun jij jouw badkamerkastje goed vullen. 


De allerbeste elektronica deals 

Buiten kledingkasten en badkamers die gevuld moeten worden, zijn er natuurlijk nog veel meer interessante deals om nog eens goed naar te kijken komende week. Heb jij de afgelopen weken online veel laptops, televisies en andere elektronica voorbij zien komen waarvan je hart sneller ging kloppen? Heb je dit jaar heel veel koptelefoons of fotocamera's met elkaar vergeleken in de hoop dat je tot een juiste keuze zou komen en is dat niet gelukt? Wellicht kunnen de verhoogde kortingspercentages je daar dan nu wel bij helpen. We snappen dat je door alle aanbiedingen het doel een beetje uit het oog verloren bent. Daarom hebben wij een kleine selectie gemaakt op het gebied van elektronica waarmee we je in een duwtje in de goede richting kunnen geven. Succes! 

Klein elektronica


Blijf jezelf goed beschermen

De wereld is inmiddels al ruim twee jaar in de ban van deze epidemie en nog elke dag leren we nieuwe manieren om onszelf te beschermen. Sinds kort is bekend dat het dragen van een wasbaar mondmasker niet helemaal het gewenste effect heeft. Het desinfecteren van je handen het gelukkig wel nog altijd het gewenste effect en dat is daarom ook nog steeds heel belangrijk om te blijven doen. Of je nu de deur uitgaat om te genieten van de wintersolden of dit veilig en warm achter het scherm van je computer of telefoon doet, het kan geen kwaad om nog een extra voorraad in te slaan van die mondmaskers. De wasbare moeten nu immers de deur uit en het is slim om gebruik te maken van een mondmasker van het type 2. Vooral mondmaskers die geclassificeerd zijn met FF2P zijn uitermate geschikt om jezelf en anderen te beschermen. De wintersolden zouden niet compleet zijn zonder goede kortingen op deze mondmaskers en desinfecterende middelen. Hieronder kun je zien waar je die kortingen kunt scoren. 

Vergeet ook niet meteen een groot aantal zelftests in te slaan, zodat jij er altijd voor kunt zorgen dat je goed voorbereid in contact komt met andere mensen. Ook deze zelftests scoor je nu extra goedkoop bij een van de vele online drogisterijen die je bij ons vindt. 

Ff2p-masker


De laatste dagen van de wintersolden staan in het teken van de hoogste kortingen. Veel online shops zullen deze week ook nog kortingscodes uitgeven voor extra korting bovenop de soldenprijzen. Check daarom regelmatig Deals.be om geen enkele kortingscode te hoeven missen.