Krokusvakantie 2022: de leukste & voordeligste uitjes op een rij

In tegenstelling tot de afgelopen twee jaar staat er nu een hele andere krokusvakantie voor de deur. Je mag weer op pad, leuke dingen doen, op vakantie! Hier had je misschien helemaal niet op gerekend en je portemonnee wellicht ook niet. Om ervoor te zorgen dat jij samen met je gezin of vriendengroep toch leuke dingen kan doen, hebben we in deze blog de leukste en vooral voordeligste uitjes voor je op een rijtje gezet.


Pretparken

De makkelijkste manier om een geweldig dagje uit te beleven is door een pretpark te bezoeken. Je kunt ervoor kiezen om dit binnen de eigen landsgrenzen te doen, maar ook in Nederland zijn veel van de beperkende maatregelen opgeheven. Hierdoor wordt de lijst om uit te kiezen meteen een stukje groter en wie weet kun je komende week wel meerdere pretparken bezoeken. Helaas zijn nog niet alle pretparken geopend, maar we hebben een leuk overzicht gemaakt met alle parken die wel open zijn mét de beste kortingen. 

Wil je toch even lekker het land uit? Boek dan online alvast tickets met korting voor de Beekse Bergen in Nederland. Je kunt natuurlijk ook de andere kant op reizen en verras iedereen, of alleen jezelf, met een paar dagen Disneyland Parijs. Wanneer je tijdig boekt, kun je ook daar genieten van leuke kortingen. Daarnaast zijn er natuurlijk nog een flink aantal toffe pretparken of dierenparken die je kunt bezoeken. Vergeet dus zeker niet om ook een kijkje te nemen bij TripperActievandeDag en VakantieVeilingen waar je soms tot maar liefst 70% korting krijgt op toegangstickets! Er zijn in ieder geval genoeg manieren om niet teveel te betalen voor een dagje vol achtbanen of aapjes kijken. 

Achtbaan krokusvakantie


Een weekendje weg

Je kunt een bezoek aan een pretpark ook combineren met een heerlijke overnachting, zoals we hierboven al aangaven bij Plopsa en Disneyland Parijs. Natuurlijk kun je ook een weekendje weg boeken zonder eerst misselijk te worden in een draaimolen of achtbaan. Ben je op zoek een naar iets luxer verblijf? Neem dan een kijkje bij Belvilla, waar je nu tot wel €100,- korting kunt krijgen op een of meerdere overnachtingen in een prachtige accommodatie. Wanneer je graag wil uitwaaien aan het strand, liever de natuur wil opzoeken, of een mini stedentrip wil doen dan moet een van de volgende aanbiedingen echt iets voor jou zijn. 


Rustig vermaak

Heb jij geen zin in drukke pretparken, uren in de auto zitten om ergens een weekend door te brengen? Zoek dan ontspanning dichter bij huis door een afspraak te maken voor bijvoorbeeld een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling. Of heb je zin om ergens heerlijk te gaan lunchen of luxe dineren? Ook voor deze fantastische uitjes hebben we een aantal fantastische kortingen voor je uitgezocht. Zo kun je bijvoorbeeld bij Treatwell op zoek gaan naar een gezichtsbehandeling of een andere beautybehandeling en wie weet scoor jij dan wel tot 60% korting. Via Groupon kun je ook zoeken naar activiteiten die passen binnen jouw wensenlijstje en daar zijn de kortingen vaak nog veel hoger en kan die zelfs oplopen tot 80% of nog meer! Toch liever een massage met hydraterende oliën of een behandeling met hete stenen? Ook daarvoor kun je terecht bij Groupon en soms vind je deze deals ook bij HLN Shop. Maar misschien wil je liever helemaal niet de deur uit en wil je juist alle drukte nog even vermijden nu de wereld weer opengaat. Bestel dan een goed boek voor jezelf bij BookSpot of Fnac, waar je meestal minstens 10% korting scoort op geselecteerde titels uit de fictie en non-fictie sectie. Door een boek te lezen betreed je immers ook tijdelijk even een andere wereld en kan het ook als een uitje voelen.

Massage krokusvakantie


Probeer eens iets nieuws

Na twee jaar weinig tot geen activiteiten kan het heel goed dat je behoefte hebt aan een nieuwe ervaring. Daarvoor moet je zeker weten bij The Park zijn. Hier kun je namelijk spellen spelen in een virtual reality omgeving. Door de bril op te doen stap je een volledig nieuwe wereld binnen zonder daarvoor ver te hoeven reizen. Tijdens de krokusvakantie scoor je hier tot €25,- korting op een boeking. Bij Wonderbox kun je pakketten kopen met allerlei activiteiten zoals een luchtballonvaart of een sportieve activiteit die je nog nooit eerder hebt gedaan. Ook hier kun je nu rekenen op zeker €10,- korting. Wil je nog meer inspiratie opdoen voor activiteiten die je tijdens de komende week kunt doen? Kijk dan ook even bij Bongo. Hier vind je bijvoorbeeld wijnproeverijen, helikoptervluchten en kun je zelfs gaan parachutespringen. Wanneer je nu een keuze maakt voor een toffe activiteit scoor je bij Bongo tot maar liefst 20% korting


Natuurlijk kun je komend weekend ook nog je hart ophalen tijdens carnaval. Veel optochten en andere activiteiten waren al gecanceld, maar toch wordt het feest in veel steden dit weekend toch nog gevierd. Ben je last-minute nog op zoek naar een outfit? Bekijk dan de outfits bij Fun en bestel nog snel een pak met tot 40% korting voordat het te laat is. Wil je nog meer acties zien of nog meer inspiratie opdoen voor een dagje uit? Kijk komende week dan regelmatig op onze speciale actiepagina zodat je geen enkele kortingscode of actie hoeft te missen! Heel veel plezier tijdens de krokusvakantie namens ons!