Begin het nieuwe seizoen goed met de beste kortingscodes van het moment

Ondanks dat je nu nog lekker kunt genieten van de nazomer, is het snel weer tijd voor lekkere warme truien en comfortabele avonden op de bank. Met andere woorden: de herfst komt eraan! Om dit seizoen zo goed en voordelig mogelijk te beginnen, hebben we de beste kortingscodes voor je op een rijtje gezet. Bespaar op herfstmode, leuke uitjes, vakanties en meer!


Herfstmode

Diverse webshops bieden momenteel kortingscodes aan waarmee je flink wat korting kunt ontvangen op herfstoutfits. Zo is er momenteel een kortingscode actief voor 20% korting op de herfstcollectie bij Large. Wanneer je van zowel korting als gratis verzending wil profiteren, shop dan bij Blancheporte. Deze kortingscode geeft je namelijk 40% korting op je bestelling én je profiteert van gratis verzending! About You heeft een vergelijkbare code lopen waarmee je 15% korting ontvangt en gratis verzending. Wil je de nieuwste herfsttrends zo voordelig mogelijk in huis halen? Lees dan de blog “De herfsttrends van 2020”.


Maak je herfstlook af met bijpassende make-up

Zoek je nog een nieuwe parfum voor het najaar? Of wil je een nieuwe oogschaduw palette met herfstachtige tinten die passen bij je nieuwe outfit? Neem dan een kijkje bij LookFantastic en gebruik deze kortingscode voor 50% plus 20% korting op je bestelling. Ook bij Douglas kun je gebruikmaken van diverse kortingscodes. Hiermee kun je gratis samples ontvangen bij je bestelling. Wellicht zit er wel een parfumsample bij, waar je helemaal weg van bent! Ook kun je bij Douglas 25% korting ontvangen op make-up en verzorgingsproducten. Hiervoor heb je echter geen kortingscode nodig.


Griezelen tijdens de herfst

Wil je een park bezoeken waar je lekker kunt griezelen rond Halloween? Bezoek dan Walibi, Toverland of Disneyland Parijs. Bij Walibi en Toverland word je de stuipen op het lijf gejaagd door scare actors. Ook kun je er spookhuizen bezoeken en kun je deelnemen aan andere beangstigende activiteiten. Bij Disneyland Parijs kun je genieten zonder bang te zijn voor enge monsters. Het hele park is gedecoreerd met leuke Halloween decoraties en overal zul je Disney-figuren tegenkomen in Halloween kostuums. Helaas zijn er voor deze parken geen kortingscodes beschikbaar. Wel kun je bij de parken vaak tot 50% korting ontvangen op je verblijf. Hoe je dat doet, lees je op de actiepagina’s. Normaal gesproken kun je ook lekker griezelen in Plopsaland, maar door de coronacrisis gaat dit evenement dit jaar niet door. Wel kun je het park gewoon bezoeken tijdens de herfst! Dit doe je met €7,- korting middels deze Plopsa kortingscode. Bezoek je liever Bobbejaanland? Dat kan met €16,- korting op entree. Hier heb je geen kortingscode voor nodig. De korting wordt namelijk automatisch verwerkt.


Voordelige overnachtingen

Voel je er wat voor om tijdens de herfst met je gezin een midweek of weekendje weg te gaan, zodat je lekker kan genieten van de natuur? Dan is dit het moment om je verblijf te boeken. Er zijn namelijk heel wat goede kortingscodes beschikbaar voor overnachtingen in hotels of vakantieparken. Wil je voordelig in het hotel slapen? Gebruik dan deze Hotels.com kortingscode en ontvang 8% korting op je verblijf. Verblijf je liever op een vakantiepark of een vakantiehuisje? Dan kun je wellicht deze Belvilla kortingscode gebruiken voor €100,- korting op je boeking. Ook kun je natuurlijk een huisje boeken bij Center Parcs. Hiervoor staat momenteel geen kortingscode online, maar als je een last minute vakantie boekt dan bespaar je al snel tot 60%!

Bungalow


Nieuw seizoen, nieuwe woondecoraties

Heb je je kaarsen alweer tevoorschijn gehaald om je huis wat gezelliger te maken voor het aankomende seizoen? Veel mensen houden ervan om hun huis wat te decoreren met herfstachtige of cozy items voor de donkere en koudere dagen. Jij ook? Neus dan eens rond bij Klingel. Deze webshop heeft namelijk een herfstcollectie vol met leuke accessoires en decoraties! Bovendien kun je een kortingscode voor €10,- korting gebruiken. Deze ontvang je door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Ook bij Made kun je terecht voor woonaccessoires in warme kleuren. Hier scoor je maar liefst €50,- korting op je bestelling met deze Made kortingscode. Tenslotte kun je bij Maisons du Monde al vanaf €3,- shoppen in de herfstcollectie.


Overige goede kortingscodes waarmee je momenteel flink kunt besparen

Uiteraard zijn er nog veel meer kortingscodes actief die al dan niet met de herfst te maken hebben. Hoe dan ook kunnen ze jou wellicht flink wat voordeel opleveren op producten die je toch al wilde bestellen. Daarom hebben we ook even een algemeen lijstje voor je opgesteld.