Met deze kortingscodes breng jij Maria Hemelvaart en Moederdag Antwerpen voordelig door

We leven nog steeds in augustus en de zomer is nog steeds in volle gang, zou ik willen zeggen. Nu wil het toeval dat donkere wolken zich samenpakken boven ons kantoor, iedere keer wanneer mijn collega en ik de tijd nemen om een blog te schrijven deze maand. Je weet wat ze zeggen: ''Geeft augustus niet veel regen, maar wel veel zonneschijn, dan krijgen we zeker goede wijn''. Als ik het zo bekijk, denk ik dat ik het maar bij een pintje hou.

Ik denk niet dat de kinderen er veel last van hebben. Die hebben immers zomervakantie en vrij van school is altijd leuk, of het nu regent of niet. Gelukkig komt er binnenkort weer een dag aan wanneer ook de hardwerkende mensen een dag krijgen om zelf van te genieten. Het is 15 augustus namelijk Moederdag in de regio Antwerpen! Ook wel Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart, of Maria-Tenhemelopneming genoemd, om verwarring te voorkomen. Volgens de Bijbel was dit de dag waarop Maria in de hemel opgenomen werd door God. De verbastering ''Maria Hemelvaart'' klopt dus eigenlijk niet helemaal.

Enfin, het is een hoogfeest en dus een wettelijke feestdag in België en veel andere katholieke landen. En of je deze religieuze gebeurtenis nu herdenkt of niet, het betekent een vrije dag! En dat mag hoe dan ook gevierd worden.

Doorbrekende zon


Een dagje op stap met korting

Wat dacht je van een leuk dagje uit voor het hele gezin? De pretparken van Plopsa bieden bijvoorbeeld allerhande plezier voor jong en oud! Met onze exclusieve Popsa kortingscode ontvang je €6,- korting per ticket voor alle parken. Ook voor tickets voor de afzonderlijke parken hoef je niet de hoofdprijs te betalen: er staan kortingscodes voor je klaar waarmee je €8,- korting ontvangt op tickets voor Plopsaland De Panne, Plopsaqua De Panne en Plopsa Indoor Hasselt, of €5,- korting op Plopsa Coo. Mocht het bezoek je goed zijn bevallen, dan kun je gebruikmaken van een Plopsa kortingscode voor €15,- korting op een Plopsa FunCard. Met dit abonnement geniet je een jaar lang onbeperkt van alle Plopsa parken!

Ook Bellewaerde in Ieper kan je een fantastische dag bezorgen. Daar geniet je niet alleen van avontuurlijke attracties, maar kun je ook exotische dieren bewonderen en tot rust komen in de natuur! Niet per se op zoek naar een pretpark? Op Groupon kun je supervoordelig een uitje boeken, of dat nu een overnachting is op een mooie locatie, of een dagje uit. We hebben op dit moment meerdere kortingscodes op een rijtje staan waarmee je bijvoorbeeld 25% korting kunt pakken op een dagje uit bij jou in de buurt! Die korting kan oplopen tot €20,-, dus dat maakt een dagje op stap extra leuk!

Reuzenrad


De hele dag voordelig shoppen

Mocht het weer toch niet meezitten halverwege augustus, of je hebt gewoon geen zin om de deur uit te gaan, dan kun je natuurlijk altijd lekker gaan shoppen! Nee, daarvoor hoef je je écht niet door de drukke winkelstraten te begeven. Shoppen kan tegenwoordig toch allang vanuit je luie stoel? Je kunt bijvoorbeeld ''even binnenlopen'' bij Zalando Lounge. Daar staan meerdere keren per week gloednieuwe aanbiedingen voor je klaar, met korting die op kan lopen tot wel 75%. Kleding, woonaccessoires, sieraden: alles passeert de revue. Wijs meteen even een vriend of vriendin op de mooie kortingen, want als je een vriend aanbeveelt ontvang je een kortingscode voor €10,- korting.

Bij About You kun je overigens ook een outfit shoppen die helemaal bij je past. Met de exclusieve About You kortingscode doe je dat met 15% korting op het hele assortiment én gratis verzending! Shop je in de sale? Dan gebruik je toch gewoon de kortingscode voor 30% extra korting op afgeprijsde kleding uit de sale? Mochten de collecties van H&M meer jouw ding zijn, dan kun je je hier aanmelden als member. Je ontvangt dan een H&M kortingscode om te profiteren van 10% korting en gratis verzending. Hoef je alleen nog maar naar de deur te lopen om open te doen en je bestelling in ontvangst te nemen.

Online shoppen


Je moeder verwennen doe je ook met korting

Het toeval wil dat op 15 augustus Moederdag gevierd wordt in Antwerpen. Degenen die hun mama nog niet in het zonnetje hebben gezet kunnen dat doen door dit weekend nog even een mooi cadeau te scoren. Denk aan een cadeau met een persoonlijke foto, een wijntje of een geschenkpakket. Misschien kun je met deze aanbiedingen wat inspiratie opdoen:

Cadeautje


Hopelijk kun je hiermee een beetje vooruit. Geniet van de zomer en doe de groetjes aan je moeder!