ELLE Smart Shopping Day 2021: bij deze webwinkels profiteer je van aantrekkelijke kortingen

Ruim je kledingkast snel op en haal je portemonnee maar tevoorschijn, want zaterdag kun je weer lekker voordelig shoppen bij heel veel webshops. Het is morgen namelijk ELLE Smart Shopping Day & Night, een actiedag waarop je minstens 20% korting ontvangt bij heel veel webshops. Wil je weten waar jij je slag kunt slaan? Lees deze blog dan goed door.


ELLE Smart Shopping Day & Night 2021

Dit jaar organiseert het magazine ELLE samen met Klarna een actiedag op 25 september 2021, genaamd ELLE Smart Shopping Day & Night. De nadruk ligt bij op smart shopping, waarmee het magazine bedoelt dat je alleen mode-items en artikelen koopt die bij jouw persoonlijke stijl passen. Door dit te doen, verdwijnen de producten niet meteen achterin de kast en heb je er zo lang mogelijk plezier van. Diverse winkels én webshop doen mee aan deze shopping day. Bij de meeste winkels ontvang je minstens 20% korting door middel van een kortingscode. In deze blog lees je precies waar en hoe je voordeel kunt pakken! Daarnaast vind je alle kortingscodes ook in het oktobernummer van ELLE, die sinds 21 in de winkels ligt.


About You

Als je jouw garderobe uit wil breiden met een aantal nieuwe herfstoutfits, dan is dit hét moment om dat te doen. Zo is er morgen een About You kortingscode actief waarmee je maar liefst 20% korting op je gehele bestelling ontvangt. Deze code geldt dus ook op de allernieuwste items! Vul dus snel je verlanglijstje aan en haal morgen je favoriete mode-items extra voordelig in huis.

herfstoutfit


ASOS

Bij ASOS profiteer je vaak van hoge kortingen op heel veel kleding. Is jouw favoriete topje, jeans of trui echter niet afgeprijsd? Maak je dan geen zorgen, want morgen kun je deze artikelen alsnog met korting inslaan. Zo ontvang je bij ASOS maar liefst 20% korting op je bestelling.


Babor

Naast mode kun je morgen ook besparen op schoonheidsproducten van Babor. Pak nu maar liefst 20% korting op alle ampullen met deze Babor kortingscode. Is je voorraadje bijna op? Dan is het dus verstandig om alvast een aantal nieuwe ampullen te bestellen, zodat je weer even lekker voordelig vooruit kan. Daarnaast ontvang je vaak ook een gratis cadeautje bij bestelling als je een bepaald bedrag besteedt. Zo krijg je nu een gratis reinigingsduo bij een orderwaarde vanaf €90,-. Plaats je een bestelling vanaf €110,-? Dan krijg je er een extra moisturizing cream bij. 

Skincare


bol.com

Ook bij bol.com kun je profiteren van hoge kortingen tijdens de ELLE Smart Shopping Day. Bij dit warenhuis profiteer je niet van korting door middel van een kortingscode, maar je kunt alsnog flink besparen middels de diverse aanbiedingen. Je vindt alle aanbiedingen op de homepagina van bol.com en ontvangt op deze manier 20% korting op heel veel producten. Neem dus zeker even een kijkje op de website om te zien waar je allemaal korting op krijgt. Vergeet ook niet om je verlanglijstje te openen, want wie weet zijn een aantal van de items die hierop staan in de aanbieding!


H&M

Als fashion lover komt het natuurlijk goed uit als je flink kunt besparen om je nieuwe outfit. Je ontvangt dit weekend korting op kleding, schoenen, accessoires en nog veel meer! Dit houdt in dat je dus een compleet nieuwe look kunt aanschaffen, zonder dat je er al te veel voor hoeft te betalen! Dat is pas mooi meegenomen. Met deze H&M kortingscode scoor je maar liefst 20% korting op alles.


HelloFresh

Heb je altijd al eens een maaltijdbox van HelloFresh willen proberen? Dat kan dit weekend extra voordelig. Naast dat je op deze manier nieuwe recepten ontdekt en flink wat tijd bespaart, kun je dus ook lekker veel besparen op verse en gevarieerde maaltijden. Dit weekend ontvang je maar liefst €55,- korting op je eerste drie boxen met deze HelloFresh kortingscode. Laat deze korting dus niet aan je voorbij gaan!

Vers eten


Hunkemöller

Wanneer je voordelig lingerie in wil slaan, dan moet je bij Hunkemöller zijn. Ook hier profiteer je dit weekend van 20% korting op je bestelling. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe BH, een aantal slipjes of een nachthemd, je scoort het morgen allemaal met korting.


NAKD

Bij NAKD kun je nu terecht voor nieuwe najaarscollecties en de allerlaatste modetrends. Deze kun je nu bovendien extra voordelig in huis halen tijdens ELLE Smart Shopping Day! Je profiteert namelijk van maar liefst 20% korting op heel veel fashion met deze NAKD kortingscode. Neem dus snel een kijkje op NA-KD.com en pak je voordeel.


Otrium

Bij Otrium profiteer je regelmatig van torenhoge kortingen op merkmode. Dit weekend profiteer je echter van extra veel voordeel bij Otrium. Hou de website goed in de gaten want de kans is groot dat er een Otrium kortingscode online komt voor 20% korting. Laat deze kans dus niet liggen en zorg ervoor dat je jouw favoriete items tegen een zo voordelig mogelijk prijsje in huis haalt.


Sacha

Heb je een leuke en voordelige outfit gescoord bij een van de vele kledingwinkels, maar heb je eigenlijk ook nog een paar schoenen nodig voor je nieuwe look? Shop dan bij Sacha. Bij de schoenenwinkel profiteer je dit weekend namelijk van 20% korting door middel van een kortingscode.


Sarenza

Ben je op zoek naar voordelige najaarsoutfits voor het hele gezin? Shop dan bij Sarenza! Bij de webwinkel profiteer je dit weekend van 20% korting op heel erg veel mode. Bezoek de actiepagina om de kortingscode die je hiervoor nodig hebt te bemachtigen.


Zalando

Ben je jouw favoriete outfit nog niet tegen het lijf gelopen? Neem dan eens een kijkje op Zalando.be. In het assortiment van Zalando vind je meer dan tweeduizend mode- en beautymerken. De kans dat je hier slaagt is dus enorm groot en dat doe je ook nog eens met 20% korting! Gebruik hiervoor deze Zalando kortingscode.