Profiteer van korting tijdens de Dag van de Webshop

De Dag van de Webshop wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd en dat wordt uiteraard gevierd met feestelijke kortingen! Dit shopping evenement wordt voornamelijk in België gevierd en vindt dit jaar plaats op 16 tot en met 18 oktober. Tal van Belgische webshops doen mee en bieden dit weekend aantrekkelijke kortingen aan. Lees snel waar jij dit weekend kunt profiteren van goede deals!


De Dag van de Webshop

De Dag van de Webshop heeft als doel om een dag te creëren waarop Belgische webshops, zowel grote en bekende webshops als kleine en gespecialiseerde webshops, zij aan zij staan. Dit jaar wordt de Dag van de Webshop voor de tiende keer georganiseerd en kun je het hele weekend lang profiteren van de aantrekkelijke kortingen die door de webshops worden aangeboden. Hieronder vind je alle winkels die deelnemen aan de Dag van de Webshop en welke acties je van ze kunt verwachten.


Mamzel

Bestel je dit weekend bij Mamzel, dan wordt je cadeautje ingepakt met veel confetti en leuke extra's. Zo krijg je bij iedere aankoop een gratis notitiebok, blijmakerskaartje en een Mamzelpen. Bovendien ontvang je kortingen op diverse topproducten! Hou de website goed in de gaten voor alle aanbiedingen. Bestel je voor meer dan €35,-? Dan wordt je bestelling ook nog eens gratis verzonden! 


Sacha en Manfield

Wil je nieuwe schoenen shoppen en wat leuke accessoires? Doe dit dan bij Sacha of Manfield. Bij beide winkels ontvang dit weekend namelijk 20% korting op de gehele collectie. Dit betekent dat je dus ook 20% korting krijgt op de allernieuwste sneakers, boots en laarzen!

Zwarte enkellaarsjes


Tadaaz

Bij Tadaaz kun je dit weekend terecht voor 10% korting op het gehele assortiment. Je ontvangt deze korting door een Tadaaz kortingscode te verzilveren, die je terugvindt op de actiepagina. Deze code werkt echter wel pas op bestellingen vanaf €50,-. Kom je net niet aan dit bedrag? Bestel dan een paar extra kaartjes of bestel samen met iemand anders.


Unigro

Koop je dit weekend elektronica, huishoudelijke artikelen of wellicht alvast wat kerstproducten bij Unigro? Dan ontvang je drie gratis Win for Life krasloten bij je bestelling. Met deze krasloten maak je dus drie keer kans om een mooi bedrag te winnen! Je ontvangt deze loten bij elke bestelling.


ZEB

ZEB biedt dit weekend 20% korting aan op de nieuwe collectie ter gelegenheid van de Dag van de Webshop. Zoek je dus nog een leuke outfit voor het najaar? Dan valt het zeker aan te raden om dit weekend een kijkje te nemen bij de kledingwinkel. Om van deze korting te profiteren heb je bovendien geen kortingscode nodig.


Lidl

Bestel je dit weekend bij Lidl? Dan profiteer je van gratis verzending op iedere bestelling! Het maakt hierbij dus niet uit voor welk bedrag je bestelt en wat voor artikelen je koopt. Bovendien komt Lidl ook met diverse straffe promoties. Wil je weten waar jij dit weekend extra veel korting op kunt pakken? Hou de website dan goed in de gaten.

Vrouw opent pakketje


Multi Bazar

Ook bij Multi Bazar profiteer je dit weekend van gratis verzending op je bestelling. Normaal gesproken profiteer je pas van gratis verzending wanneer je een bestelling plaatst vanaf €50,-. Wil je maar een paar kleine dingen bestellen? Dan is dit weekend het perfecte moment om dat te doen.


Bristol

Heb je nog een spotoutfit nodig? Wil je nog wat extra T-shirts inslaan of zoek je nog een nieuw paar sneakers? Shop dan bij Bristol en profiteer dit weekend van €5,- korting op je bestelling. Deze korting wordt automatisch verwerkt, wanneer je order een bestelwaarde van €39,99 of meer heeft. Je hoeft hiervoor dus geen kortingscode te verzilveren.


Etam

Bij Etam scoor je tijdens de Dag van de Webshop van 20% extra korting op alles. Je ontvangt deze korting pas wanneer je bestelling een minimale bestelwaarde heeft van €70,-. De actie geldt ook op reeds afgeprijsde artikelen. Dus op deze manier kun je nog meer voordeel pakken!


Brianto

Brianto heeft wel een hele aantrekkelijke actie lopen. Je profiteer namelijk van 10% korting op alles, dus ook op al afgeprijsde artikelen! Ideaal wanneer je nog een cadeautje voor iemands verjaardag uit moet zoeken. Ook kun je bij Brianto al terecht voor gepersonaliseerde kerst- en nieuwjaarscadeaus. Dus kijk snel of er wat leuks tussen zit om te geven met de feestdagen en bespaar!


ICI PARIS XL

Tijdens de Dag van de Webshop profiteer je van 15% korting het alles in de online webshop van ICI PARIS XL. Is jouw favoriete luchtje bijna op? Of heb je nog wat make-upproducten nodig? Dan kun je die nu dus extra voordelig aanschaffen. Je hoeft hiervoor geen kortingscode te verzilveren.

Make-up


dmLights

Shop dit weekend nieuwe verlichting bij dmLights en profiteer van 5% korting met deze dmLights kortingscode. De code geldt op het gehele assortiment, behalve op Philips Hue lampen. Bovendien is de kortingscode niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen.


YourSurprise

Wil je iemand verrassen met gepersonaliseerde Milka of Toblerone chocolade van YourSurprise? Dat kan dit weekend met maar liefst 30% korting! Ideaal voor als verjaardagscadeau, beterschapscadeau, cadeautje voor je geliefde of gewoon zomaar.


e5 Mode

Bij e5 Mode ontvang je dit weekend wellicht wel het meeste voordeel. In de mid-season sale ontvang je namelijk tot 50% korting op heel veel fashion. Shop je echter minimaal drie items? Dan ontvang je tot maar liefst 70% korting op je bestelling!


Wil je weten bij welke winkels je nog meer korting kunt ontvangen? Check dan de website van de Dag van de Webshop. Staan jouw favoriete winkels er niet tussen? Kijk dan op Deals.be hoe je op een andere manier kunt besparen op jouw bestelling.