De leukste manieren om korting te pakken tijdens de herfst

De leukste manieren om korting te pakken tijdens de herfst

De astronomen beweren dat de herfst pas ingaat rond 23 september, wanneer de zon precies boven de evenaar staat. De klimatologen daarentegen zetten het begin van de herfst op 1 september, en als je het ons vraagt voelt dat een stuk logischer. Binnen korte tijd zullen de bomen hun mooiste herfstkleuren laten zien en de bladeren laten vallen. Gelukkig zijn het niet alleen de bladeren die vallen: de prijzen kunnen er ook wat van! In deze blog zetten we de leukste dingen op een rijtje die je kunt doen tijdens de herfst.


Herfstuitjes

Ga er bijvoorbeeld eens lekker op uit! De herfst is het uitgelezen seizoen voor een citytrip: de avonden worden steeds sfeervoller en je hebt geen last van een loeihete zon in je nek terwijl je een nieuwe stad aan het verkennen bent.

Bij NMBS vind je diverse acties waarmee je met korting een treinreis kunt maken naar een mooie stad in onder meer Nederland, Frankrijk, Duitsland of Groot-Brittannië. Pak bijvoorbeeld de TGV naar Frankrijk vanaf €29,- per persoon, of reis naar Londen vanaf €34,- met Eurostar. Bovendien kun je met je Eurostar-ticket profiteren van 50% korting op diverse musea in België, maar ook in Londen, Parijs, Lyon en Marseille. Reis je liever per boot, omdat je bijvoorbeeld de auto wil meenemen? Dan kun je met een P&O Ferries kortingscode profiteren van 15% korting op een overtocht van Calais naar Dover. Ook kun je met een kortingscode een drie- of vijfdaagse retourreis door Engeland maken voor respectievelijk €74,- of €84,- per persoon.

Waar je ook naartoe gaat, met een Hotels.com kortingscode heb je gemakkelijk 8% korting op je hotelboeking te pakken. En eenmaal ter plaatse wil je natuurlijk iets leuks gaan doen. Gelukkig kun je met een Expedia kortingscode nu €10,- korting ontvangen op een leuke activiteit, zoals een lokale excursie, een bezoek aan een museum of een andere toeristische must-see. Misschien ben jij wel een hele actieve vakantieganger? In dat geval kun je met een Baja Bikes kortingscode profiteren van 5% korting op een fietstour door de stad! Baja Bikes regelt een Nederlandstalige gids en neemt je in ongeveer drie uur mee langs alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad waar je bent.

Parijs in de herfst


Eropuit met het hele gezin

Op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin? Via Tripper vind je leuke uitjes in België en Nederland met ruim 40% korting op entreetickets! De website heeft tientallen leuke attractieparken, dierentuinen en musea op een rijtje staan waar je een geweldige dag kunt beleven met de hele familie. Natuurlijk is Disneyland Parijs ook altijd nog een gegarandeerd succes om met het gezin te bezoeken; het afwachten is voor de kinderen vaak al spannend genoeg! Gelukkig is dit niet eens altijd nodig. Je kunt namelijk tot 20% korting ontvangen op een last-minute reservering voor tickets én verblijf in een Disneyland-hotel. Merken de kinderen misschien niet zoveel van, maar het is toch wel zo prettig voor de boekhouding, toch?

Nog een extra tip voor wanneer je met het gezin op pad gaat: zorg dat je niets kwijtraakt en voorzie alle spullen van naam en/of telefoonnummer. Met een Goedgemerkt kortingscode ontvang je 20% korting op het gehele assortiment, zodat je extra voordelig naamstickers, schoenlabels, instrijklabels, kledingstempels en nog veel meer bestelt.

Kleine Sneeuwwitje


Bij thuiskomst

Eenmaal thuisgekomen wil je natuurlijk de mooie herinneringen levend houden. Een vakantie of dagje weg is natuurlijk al leuk op zich, maar je kunt het plezier nog lang herbeleven met de foto's. Met een Albelli kortingscode ontvang je nu 20% korting op alle wanddecoratie, zodat je de mooiste herfstkiekjes kunt laten afdrukken op canvas, forex, aluminium of plexiglas. Herinneringen kun je natuurlijk ook cadeau geven: leuk voor wanneer je reisgenootje jarig is! Met een YourSurprise kortingscode krijg je nu maar liefst 8% korting op je gehele bestelling, zodat je een mok, kalender of misschien wel een fleecedeken kunt laten bedrukken met jullie foto.

Heeft er toevallig iemand op het huis of de kat gepast terwijl je op vakantie was? Vergeet dan niet een klein bedankje te geven. Een bosje bloemen is bijvoorbeeld een klein gebaar dat het altijd goed doet. Gebruik een Euroflorist kortingscode voor 10% korting op een mooi boeket, of profiteer met een Fleurop kortingscode van 10% korting op een bloemetje of geschenkpakket (met of zonder bloemen).

 

Bedankje met bloemen


Voor de thuisblijvers

Heb je geen zin om de deur uit te gaan, maar shop je liever lui vanaf de bank? Dan hebben we hier nog een rijtje met kortingscodes waar je vast wel iets mee kunt:


Ben jij een herfstliefhebber? Of wacht je het liefst met de gordijnen dicht tot de zon weer gaat schijnen?