Tips om je huisdier extra voordelig te verwennen op Dierendag

Aanstaande maandag is het Dierendag, een dag waarop je je hond, kat, paard, vogel of knaagdier extra mag verwennen. Wil je jouw huisdier verrassen met een nieuw speeltje of een lekkere snack? Doe dat dan extra voordelig met de Dierendag aanbiedingen. Ook lees je in deze blog hoe je Dierendag kunt vieren als je zelf geen huisdieren hebt. Met deze tips maak je er dus hoe dan ook een beestachtige dag van! 


Extra veel voordeel bij Medpets

Natuurlijk profiteer je dit weekend van extra voordeel bij MedPets. Zo is er een speciale Dierendag kortingscode actief waarmee je 5% korting krijgt op alle snacks en speeltjes. Ook profiteer je van 10% korting op alles van Vitakraft en Yarrah. Als dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog een gratis dierendagpakket bij een besteding vanaf €39,-. Je kunt kiezen uit een pakket voor honden of katten. In beide pakketten zitten maar liefst tien gratis cadeautjes! Denk aan natvoer, speeltjes, brokken, maaltijdzakjes, samples en meer. Op Medpets.be kun je meer informatie vinden over deze dierendagpakketten en wat er precies in zit. 

Hond aaien


Dierendag winacties

Naast dat je bij MedPets van kortingen en gratis extra's profiteert, kun je ook meedoen aan winacties. Zo kun je van maandag 27 september tot en met maandag 4 oktober meedoen aan een winactie waarbij je kans maakt op een portret van je huisdier. Het gaat hierbij om een portret van PetsPortrait ter waarde van €69,99. Meedoen is simpel. Plaats een foto van jouw huisdier onder de winactie op Facebook of tag iemand onder de post op Instagram. Ook dien je PetsPortrait te volgen om mee te dingen naar de prijs. Je kunt bij MedPets ook meedoen aan een winactie voor een gratis Beeztees pakket ter waarde van €100,-. Ze geven één pakket weg voor een hond en één voor een kat. Deze winactie loopt van woensdag 29 september tot en met maandag 4 oktober. Ook hierbij wordt je gevraagd om een foto van je huisdier te delen onder de winactie op Facebook of door iemand te taggen in de post op Instagram. Vergeet niet om zowel MedPets als Beeztees te volgen. 


Korting op dierenbenodigdheden bij bol.com

Ook bij bol.com bespaar je dit weekend op alles voor je huisdier. Denk aan hoge kortingen op diervoeding, verzorgingsproducten, kattenbakvulling, speeltjes, snacks en nog veel meer. Bij het grote warenhuis shop je onder andere artikelen voor knaagdieren, reptielen, honden en katten. Ook is er een speciale puppy- en kittenwinkel te vinden op bol.com met alle benodigdheden die je nodig hebt voor jouw kitten of pup. De kortingen bij bol.com lopen op tot maar liefst 40%.

Vrouw met hond


Dierendag aanbiedingen bij diverse winkels

Niet alleen dierentuinen, dierenwinkels en andere dier gerelateerde winkels vieren Dierendag. Ook andere webshops geven dit weekend korting op een selectie artikelen of het gehele assortiment. Zo profiteer je van tot 50% korting op alles bij Emma Matras. Wil je graag een nieuw matras, hoofdkussen of dekbed aanschaffen? Dan is dit hét moment om dat te doen, want je bespaart zo al snel tientallen euro's. Houd Deals.be dit weekend goed in de gaten, want wie weet stunten er nog veel meer webshops met hoge kortingen rond Dierendag.


Bezoek een dierentuin

Heb je geen huisdier, maar wil je Dierendag toch vieren én wil je er meteen een leuk dagje uit van maken? Bezoek dan een dierentuin! Zo vier je deze dag niet met één of een paar huisdieren, maar met een heel park vol met allerlei diersoorten! Je kunt extra voordelige tickets scoren voor dierentuinen bij VakantieVeilingen, Ticketveiling en ActievandeDag. Bij VakantieVeilingen en Ticketveiling bepaal je zelf je korting en kun je al kaartjes bemachtigen vanaf €1,-. Bij ActievandeDag pak je tot maar liefst 40% korting op entree voor dierentuinen. 


Ga naar een lokaal kattencafé

Houd je ontzettend veel van katten, maar kun je er zelf geen nemen omdat je vriend of vriendin allergisch is of omdat je in een appartement woont waar geen huisdieren zijn toegestaan? Bezoek dan een kattencafé bij jou in de buurt. Drink een heerlijk kopje thee of koffie met iets lekkers onder het genot van een aantal katten, die graag door jou vertroeteld willen worden. Wie weet organiseert het kattencafé bij jou in de buurt ook wel een leuke actie voor Dierendag, waardoor je wellicht lekker voordelig tijd kunt doorbrengen met de katten! 

Kat klimt op stoel


Steun Stichting Dierenlot

Bij Zooplus loopt er momenteel wel een hele bijzondere actie. De dierenwinkel heeft namelijk een donatieprogramma opgezet voor Stichting Dierenlot. Wanneer je een product koopt van de merken Concept for Life, Wolf of Wilderness of Purizon, dan wordt er 3% van de omzet gedoneerd aan Stichting Dierenlot. Je hoeft zelf dus niet extra te betalen voor de donatie. Deze actie loopt tot en met 3 oktober. Laat dit dus zeker aan je vrienden en familieleden met honden of katten weten, zodat er zo veel mogelijk geld gedoneerd kan worden aan Stichting Dierenlot. Met dit geld kan deze organisatie ervoor zorgen dat zoveel mogelijk dieren een nieuw huisje kunnen vinden.