Van dinertafel tot partyoutfit: shop hier al je kerst- en eindejaarsbenodigdheden extra voordelig

Nog drie nachtjes slapen en dan is het Kerstavond. Daarna duurt het nog maar een week voordat we weer knallend een nieuw jaar mogen inluiden! Gedurende de feestdagen staan gezelligheid, lekker eten en drinken en feestvieren centraal. De perfecte periode om je huis, maar ook jezelf, van top tot teen aan te kleden. In deze blog geven we tips hoe je in huis lekker veel sfeer kunt creëren, vertellen we je wat je nodig hebt voor de perfecte partyoutfit en laten we je natuurlijk weten bij welke shops je dit alles het voordeligst voor elkaar kunt krijgen!


Een chique gedekte tafel voor een zacht prijsje

Rond de eettafel met je favoriete mensen en heerlijke gerechten voor je neus: de feestdagen worden gekenmerkt door uitgebreide etentjes en lang tafelen. De tafel mooi gedekt, de kaarsen aangestoken en de wijnglazen zijn gepolijst tot ze glimmen. Met deze tips zorg je er met een kleiner budget ook voor dat jouw tafel er tot in de puntjes verzorgd uitziet: 

  • Het tafel dekken begint natuurlijk met het tafelkleed. Een klassiek, linnen tafelkleed staat niet alleen mooi, maar zo kan ook iedereen gerust een beetje knoeien zonder dat het allemaal op de tafel terechtkomt! De kleur van het kleed is bepalend voor de uitstraling van de tafel. Wit is klassiek en stijlvol, terwijl je met een gekleurd tafelkleed een casual touch aan het etentje kunt geven. Je kunt natuurlijk ook altijd een kleed combineren met een tafelloper als extra leuke toevoeging. Bij De Bijenkorf vind je tafelkleden en -lopers in alle soorten en maten.
  • De borden, glazen en het bestek komen vervolgens op tafel. Bij HEMA kun je nu terecht voor veel korting op tafelwaar, zoals 3+1 gratis op servies en glazen en bestek met 20% korting. Ben je van plan om voor de maaltijd je helemaal uit te sloven in de keuken? Ook op pannen, ovenschalen en bakaccessoires krijg je 20% korting!
  • De verdere aankleding van de tafel is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Om een extra gezellige kerstsfeer aan te brengen, kun je bijvoorbeeld een lichtsnoer over de lengte van de tafel leggen waar alle schalen met eten tussen kunnen staan. Op die manier heb je sfeerverlichting en worden de gerechten tegelijkertijd mooi uitgelicht! Bij VidaXL vind je heel veel kerstverlichting en -decoratie nu met hoge kortingen. Voor wat extra gezelligheid verspreid je confetti of glitters over het tafelkleed. Bij Fun krijg je korting op heel veel feestelijke producten waarmee je het huis uitgebreid kunt versieren, zoals ballonnen en confetti.


Proosten met heerlijke wijn

Vermaak jij jouw gasten met een lange speech of houd je het liever kort en krachtig? Hoe dan ook gaat een feestelijk diner niet gepaard zonder een heerlijk glas wijn om mee te proosten. Bij Wijnvoordeel bestel je bijzondere kerstwijnen met kortingen tot wel 59%. Ook wijnen in luxe verpakkingen worden nu met korting geleverd. Zo weet je zeker dat iedereen zal genieten van een smakelijk wijntje zonder dat je verdrinkt in hoge kosten! Liever geen alcohol? Zet glazen karaffen water op tafel met munt en citroen erin zodat iedereen iets lekker fris te drinken heeft. Dit water kan ook dienen als smaak neutralisering tussen de gangen door! Je houdt de karaf koel met een laag ijsblokjes of door 'm in een flessenkoeler te zetten.


Stralend verschijnen in je mooiste outfit

Het feest is natuurlijk niet compleet zonder dat jij er op je best uitziet. Van haren tot make-up en kleedje tot schoenen, bij verschillende shops kun je nu online bestellen met korting tot je erbij neervalt!

  • Bij HBB24 krijg je tot 50% korting op luxe haarverzorgingsproducten. Een perfecte coupe creëer je door je haar goed te verzorgen met shampoo, conditioner en voedende producten. In de HBB24 webshop vind je al deze producten met korting en kun je ook terecht voor tips over hoe je het beste party kapsel bereikt!
  • ICI PARIS XL heeft een volledige glamour shop ingericht waarin je hoge kortingen kunt scoren op make-up. Ook hier word je voorzien van tutorials die je precies uitleggen hoe je je volgens de laatste feestdagen-trends kunt opmaken. Vooral goud en glitters zijn hierbij de kernwoorden, dus dan weet je ook direct met welke kleuren je je outfit kunt afstemmen!
  • Voor de mooiste outfits in die schitterend gouden trendkleur surf je vervolgens door naar de webshops van ZEB en JBC. Bij ZEB krijg je tot -50% korting op partykleding en bij JBC is het koppelverkoop. Dat betekent dat je bij aankoop vanaf twee geselecteerde items tot 50% korting + 10% éxtra korting krijgt!
  • Je outfit maak je helemaal compleet met een nieuw paar enkellaarsjes of pumps. In de sale bij Omoda scoor je kortingen tot maar liefst 70% op schoenen! Met al deze kortingen bij elkaar heb je jouw partyoutfit zo voordelig bij elkaar geshopt.

Feestelijke outfit


Bij Deals.be wensen we je stralende feestdagen toe! Heb jij andere tips voor een voordelige kerstviering? Laat het ons weten in een reactie!