Kleed je huis voordelig en sfeervol aan voor de kerst

Begin jij ook weer kerstkriebels te krijgen? Wij in ieder geval wel! Om alvast in de juiste sfeer te komen, kan je beginnen met het versieren van je huis en tuin. Alleen een kerstboom is ook maar saai, dus pak eens lekker uit. We geven je aantal leuke tips en vertellen je meteen waar je heel voordelig de mooiste kerstdecoratie kunt vinden. 


Het pronkstuk: de kerstboom

Het is pas echt kerst als je een kerstboom in je huis hebt staan. Velen kiezen voor een echte kerstboom, omdat ze dit het meest sfeervol zitten. Ook de kunstkerstboom wint echter steeds meer aan populariteit. Deze heeft dan ook enkele grote voordelen. Zo is de kunstkerstboom ideaal voor mensen met een allergie, er is minder brandgevaar en het opzetten is vele malen gemakkelijker. Sommige kunstkerstbomen zijn zelfs al voorzien van verlichting. Je hoeft er alleen nog wat kerstballen en slingers in te hangen en je bent klaar. Je kunt zowel een kunstkerstboom als een echte kerstboom bij diverse winkels kopen. Zo kan je onder andere terecht bij Gamma voor zowel echte als kunstkerstbomen. Bij Collishop zijn diverse mooie kunstkerstbomen nu voordelig geprijsd. En bij bol.com kan je online kunstkerstbomen, maar ook een echte boom kopen. De kunstkerstbomen zijn tot wel 30% afgeprijsd. De kerstboom wordt bij je thuis afgeleverd. Je hoeft zelf dus niets te doen, behalve de boom versieren.


Wees origineel met het versieren van de kerstboom

In je kerstboom mogen kerstballen en kerstverlichting natuurlijk niet ontbreken. Mooie kerstverlichting bestel je voordelig bij Collishop. De mooiste kerstballen koop je bij vele webshops, zoals bol.com en HEMA. Maar er is nog veel meer mogelijk. Zo heb je tegenwoordig bij veel winkels leuke kerstboomhangers. Deze vind je bijvoorbeeld bij HEMA, H&M, 3Suisses en Sissy Boy voor zeer voordelige prijzen. Dit geeft je kerstboom een bijzondere en persoonlijke uitstraling. Ook kan je zo ieder jaar weer voor een totaal nieuwe look kiezen. Je kiest voor standaard kerstballen en hang ieder jaar weer nieuwe originele kerstboomhangers erbij.

 

Kerst


Je hele huis in kerstsfeer brengen

Waarom zou je alleen een kerstboom in je huis plaatsen? Het is nog veel leuker om ook de rest van het huis in kerstsfeer te hullen. Dat doe je met leuke lampjes, kersthuisjes, kaarsjes en nog veel meer. Je vindt de hipste decoratie bij diverse winkels. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de webshops van Bonprix, HEMA of H&M.


Een sfeervol kerstdiner

Je hebt maar één keer per jaar een kerstdiner en het is dan ook wel zo leuk om voor eenmaal de tafel eens mooi aan te kleden. Kies voor een chique tafelkleed en gebruik je mooiste servies en bestek. Je maakt het af met een aantal mooie eyecatchers zoals kaarsen, een mooie kandelaar, een bloemstuk of een feestelijke tafelloper. Bij de HEMA vind je bijna alles voor een geslaagd kerstdiner! Een mooi bloemstuk voor op tafel koop je nu voordelig bij Euroflorist.

 

Kerst


Vergeet je tuin niet te versieren

Je huis versieren is al een hele klus, maar dan ben je eigenlijk nog niet helemaal klaar. Je tuin moet namelijk ook nog kerstproof worden gemaakt. Maar hoe je dat nu op een eenvoudige en voordelige manier? Je hoeft niet helemaal gek te gaan doen. Alleen wat verlichting kan al voor een knusse kerstsfeer zorgen. Hang wat kerstverlichting op en het effect is al fantastisch. Je kunt verlichting plaatsen in struiken en bomen, maar ook nog meer uitpakken en een lichtketting langs je gevel hangen. Echt kerstfanaten kunnen natuurlijk ook nog een aantal verlichte kerstfiguren, zoals een kerstman, rendier of sneeuwpop, aanschaffen. Die kan je kopen bij Conrad. Bij bol.com kan je ook een fairybell kerstboom kopen. Dit is een aaneenschakeling van LED lampjes in de vorm van een kerstboom: origineel en op en top kerst!


Heb jij nog leuke tips voor het inrichten van je huis en tuin met kerst? Deel ze dan met ons!