Hier scoor je als student extra korting!

Hier scoor je als student extra korting!

Als student kan het leven soms best duur zijn. Je betaalt een flinke som studiegeld, veel te veel huur voor dat kleine kot waar je in woont, hoge kosten voor het openbaar vervoer en ook nog eens voor je boodschappen. En daarnaast wil je natuurlijk ook weleens iets leuks doen in je vrije tijd, zoals een pintje drinken met vrienden, op stap gaan of een concert bezoeken. Om aan het einde van de maand niet in de min te eindige, hebben wij voor je op een rij gezet waar je als student extra korting krijgt.


Studieboeken

Een van je grootste uitgaven aan het begin van het academisch jaar is de aanschaf van nieuwe studieboeken. Deze kan je bij bol.com gelukkig met korting kopen. Je krijgt 5% korting op Nederlandstalige studieboeken, 30% korting op Engelstalige studieboeken en – voor als je echt veel voordeel wilt pakken – tot maar liefst 60% korting op tweedehands studieboeken.


Laptops

Wil jij graag een nieuwe laptop kopen nu je gaat studeren? Koop deze dan online bij Coolblue. Daar krijg je als student namelijk korting op heel veel laptops in de aanbieding. Zo scoor je extra voordelig een laptop waar je je hele studie lang nog mee kan doen.

 

Studentenkorting


Software

Als student gebruik je natuurlijk vaak Microsoft Office, bijvoorbeeld voor Word en Excel. Bij meerdere winkels kan je een Microsoft Office softwarepakket extra voordelig bestellen als student. Dit kan bijvoorbeeld bij MediaMarkt en bol.com. Ook bewerkingssoftware, zoals Photoshop, InDesign en Premiere, en beveiligings- en antivirussoftware is extra voordelig met een studentenlicentie.


Pizza

Pizza is ongetwijfeld het lievelingseten van veel studenten. Het is lekker, goedkoop en je kunt het snel thuis laten bezorgen of ergens afhalen. Bij Pizza Hut hebben ze speciale Student Deals, waarmee je tot wel 20% korting pakt. Zo bestel je als student bijvoorbeeld een weekmenu en een drankje voor slechts €8,95. Heb jij zin in een pizzalunch? Bezoek dan een Pizza Hut filiaal tussen 12:00 en 14:00 uur en geniet van het pizza buffet en een drankje voor slechts €7,95. Wil je toch liever je pizza thuis opeten? Dan betaal je ook voor een meeneem pizza €7,95. Het enige dat je hoeft te doen is je studentenkaart laten zien bij de kassa.

 

Korting als student


Kleding en schoenen

Meerdere kleding- en schoenenwinkels geven studenten extra korting. Zo geeft ASOS alle studenten 10% korting op hun bestellingen. Bij Nike kan je sneakers, sportschoenen en (sport)kleding shoppen met 10% korting als je aantoont dat je student bent. Voor beiden geldt dat je je alleen hoeft te registreren met UNiDAYS. Daarna krijg je een unieke kortingscode voor je studentenkorting.


Muziek, films en games

Ben jij een echte filmliefhebber, game je graag of verzamel je werkelijk alle cd’s, platen en merchandise van je favoriete band? Dan is Large vast één van jouw favoriete webshops. Hier koop je fanmerch van diverse bands, maar ook van bekende film- en tv-series en games. Ook vind je hier het grootste assortiment alternatieve mode van Europa. Als je je aanmeldt als student, krijg je 15% korting. Ook zijn er regelmatig exclusieve promoties voor studenten.


Ken jij nog meer webshops waar je studentenkorting krijgt? Deel het dan met ons!