De leukste Halloween acties op een rijtje!

Het griezeligste feestje van het jaar staat weer voor de deur: Halloween! Of je nu met je kinderen langs de deuren gaat voor snoep, een van de vele Halloween feestjes bezoekt of je zelf de stuipen op het lijf laat jagen in een spookhuis; het wordt nog leuker met de juiste Halloweenartikelen. Die koop je natuurlijk het liefst heel voordelig. Wij vertellen je waar je goedkoop de leukste Halloween musthaves vindt! En waar je voordelig Halloween kunt vieren! 


Large

Bij Large vind je werkelijk alles dat je nodig hebt voor Halloween. Je koopt hier naast een enge outfit ook de perfecte accessoires, zoals sieraden, handschoenen en hoeden. Daarnaast koop je hier voordelig make-up om je gezicht te schminken. De winkel heeft zelfs gekleurde contactlenzen. Daarmee jaag je werkelijk iedereen de stuipen op het lijf. Als jij zelf een feestje geeft, kan je bij Large bovendien ook nog eens alle decoratie kopen. Kleed je huis aan met enge doodshoofden en andere griezelige prullaria.


Kiabi

Als jij indruk wilt maken met een heel enge outfit, ben je bij Kiabi aan het juiste adres. Hier vind je de engste, griezeligste en leukste Halloween outfits voor zowel kinderen als volwassenen.


New Look

Wil jij niet te extreem uitpakken met verkleedkleren, maar wel een feestelijke en modieuze outfit voor Halloween? New Look heeft een aantal toffe items nu flink afgeprijsd waar jij zeker de show mee steelt op een Halloweenfeestje. Je krijgt tot wel 25% korting.

 

Halloween


ICI PARIS XL

Als jij mensen echt wilt laten schrikken, kan je heel je gezicht schminken. Daarvoor kan je professionele make-up van ICI PARIS XL gebruiken. Op de website van de parfumerie vind je bovendien filmpjes waarin ze je uitleggen hoe je je gezicht kunt schminken op verschillende manieren.


Collishop

Kinderen gaan natuurlijk massaal langs de deuren met Halloween om snoep op te halen. Dat doen ze het liefst in een unieke griezelige outfit. Bij Collishop krijg je nu maar liefst 40% op Halloweenkostuums voor kinderen. Wacht niet langer en koop ze snel.


HEMA

Als je bij Collishop niks kunt vinden, kan je ook een leuke outfit voor je zoon of dochter bij HEMA bestellen. Ze hebben de liefste (en natuurlijk griezeligste) verkleedpakjes voor kinderen. Zo kan jouw kind bijvoorbeeld verkleed gaan als dinosaurus, haai, piraat of superheld. Voor alle kinderen die bij jou langs de deur komen, kan je bij HEMA ook nog eens lekker snoep kopen.  


Boohoo

Wil jij een leuke Halloween outfit kopen voor je kind, maar niet te veel geld uitgeven. Ook bij Boohoo kan je verschillende Halloweenkostuums kopen. En dat al vanaf €8,-!


DealExtreme

Voor iedereen die graag Halloween items wil kopen, maar slechts een klein budget heeft, is er DealExtreme. Je krijgt nu tot 7% korting op alle Halloweenartikelen.

 

Halloween


Walibi

De echte Halloweenliefhebbers blijven niet thuis tijdens dit griezelige feestje, maar zoeken de engste plekken op. Walibi staat er al jaren om bekend dat het de meest fantastische Halloweenactiviteiten organiseert. Je moet geen angsthaas zijn als je je tijdens Halloween in dit pretpark begeeft. Online bestel je je tickets extra voordelig. Wees er snel bij!


Actievandedag

Een bezoekje aan een pretpark met Halloween hoeft helemaal niet duur te zijn. Je moet gewoon weten waar je kaartjes het voordeligst bestelt. Zo kan je bijvoorbeeld entreetickets voor Plopsaland De Panne tijdens het Halloweenweekend met 30% korting bestellen bij Actievandedag.


TravelBird

Naast Walibi en Plopsaland De Panne verandert ook Bobbejaanland tijdens Halloween in een groot griezelpark. Je bestelt nu bij TravelBird een ticket met wel 49% korting. Wacht niet langer en bestel snel!

 

Halloween


Heb jij leuke plannen met Halloween? Deel ze dan met onze redactie!