Goedkoop de beste Oscar-films bestellen kan hier!

Zondag 4 maart worden de belangrijkste filmprijzen ter wereld uitgereikt; de Oscars. Al sinds 1929 worden de Oscars, officieel de Academy Awards al uitgereikt. Wil jij je als echte filmfanaat voorbereiden op de uitreiking door een paar oude Oscar-klassiekers terug te kijken? Wij hebben uitgezocht waar je nu heel voordelig films kunt bestellen.


ECI – Oscarweken

Bij ECI zijn ze gek op films. Daarom zijn er nu de Oscarweken georganiseerd. Je krijgt bij de winkel nu maar liefst 505 korting op een groot aantal films die ooit de Oscar voor Beste Film wonnen. Ook films die nu kans maken op een van de felbegeerde prijzen zijn nu extra voordelig geprijsd. Zo zijn bijvoorbeeld The Post, genomineerd voor Beste Film, Dunkirk, ook genomineerd voor Beste Film en Coco, genomineerd voor Beste Animatiefilm, allen nu in prijs verlaagd.


bol.com – Topfilms voordelig geprijsd

Bij bol.com denken ze niet alleen aan de genomineerde films van dit jaar en de winnaars van voorgaande edities. Ook heel veel andere topfilms zijn daar nu extra voordelig geprijsd. Als je 10 dvd’s  koopt, betaal je bij de webshop slechts €50,-. Voor 3 dvd’s of blu-rays betaal je €25,-. Goedkoper vind je al deze topfilms werkelijk nergens.

 

Goedkoop films bestellen


MediaMarkt – Gratis bioscoopkaartje

Bij MediaMarkt kan je heel veel films kopen. Als je er nu 2 of meer koopt, trakteert MediaMarkt je op een leuk cadeautje. Dan krijg je namelijk een gratis bioscoopkaartje. Zo kan je de kanshebbers voor dit jaar nog even snel in de bioscoop bekijken. Op de website van MediaMarkt kan je kijken bij welke bioscopen je je kaartje kunt inleveren.


Amazon – Films via Prime

Geen zin om dvd’s of blu-rays te bestellen en kijk jij films liever thuis vanaf je luie stoel dan in de bioscoop? Dan is Amazon Prime zeker iets voor jou! Via Prime kan je heel veel films, maar ook tv-series eenvoudig streamen. En er is nu een leuke actie. Je kunt Amazon Prime namelijk 30 dagen lang gratis uitproberen. Dat is dus een maand lang gratis films kijken! Welke filmfanaat wil dat nu niet.


Welke Oscar-klassieker wil jij absoluut nog een keertje zien? Laat het ons weten!