Glamour Day België: hier vind je alle deelnemende winkels en kortingscodes!

Dit is een oproep aan alle shoppingliefhebsters (en -hebbers) van België! Op zaterdag 6 april is het weer National Glamour Day, wat betekent dat je bij heel veel winkels kunt shoppen met 20% korting! Deze speciale dag is in het leven geroepen door tijdschrift Glamour en wordt twee keer per jaar georganiseerd. Ook online kun je dit weekend shoppen met veel korting, dus lees snel verder in deze blog als je meer wil weten over Glamour Day België 2019.

Shoppen


Digitale revolutie

Glamour is een van oorsprong Amerikaans tijdschrift dat je ongeveer sinds 2007 ook in de Belgische en Nederlandse kiosken terug kunt vinden. In de Verenigde Staten ligt de focus van het blad tegenwoordig alleen nog op online. Hier kun je geen geprinte uitgave van het blad meer kopen. In België en Nederland is dit nog wel het geval. Glamour is juist het grootste beauty & lifestyle magazine van Nederland! Het tijdschrift mixt print en een digitale omgeving goed met elkaar. Zo is er onder andere een app die als aanvulling op het blad dient, en heeft het blad online een groot gevolg op haar social kanalen en platformen. De geprinte uitgave verschijnt twee keer per maand.

Het aprilnummer van Glamour staat volledig in het teken van de digitale revolutie. Daarom staat ook het allereerste digitale covermodel van Nederland op de voorpagina! Het virtuele model heet Raven en is speciaal voor deze editie ontworpen door een aantal designers. Ze is 23 jaar, komt uit Den Haag en wordt door het blad geïnterviewd over haar leven, bezigheden en favoriete modemerken. Raven is niet het eerste virtuele model dat haar weg vindt naar de modewereld. Ook merken als Balmain, Weekday en UGG hebben eerder gebruikgemaakt van modellen ontworpen door de computer. Naast dat je in dit laatste nummer van Glamour alles kunt lezen over digitalisering in de modewereld, gaat het blad ook in op de National Glamour Day die aanstaande zaterdag weer wordt georganiseerd! Met jouw editie in de hand, of je die nu los koopt of geabonneerd bent, krijg je bij heel veel winkels op zaterdag 6 april 20% extra korting. En als je abonnee bent profiteer je zelfs van nog meer extraatjes. Lees verder voor alle deelnemende winkels en kortingscodes!

Raven


National Glamour Day 2019 in België

De aanbiedingen waar je tijdens Glamour Day gebruik van kunt maken gelden voor alle deelnemende winkels die je in België kunt vinden! Je kunt er dus best op rekenen dat het zaterdag lekker druk gaat zijn als je gaat winkelen in de stad. Gelukkig hebben wij de oplossing voor je: shop gewoon lekker online en gebruik de aanbiedingen en kortingscodes van alle winkels die meedoen. Uiteraard hebben wij alle kortingscodes voor je verzameld en in een overzichtelijk rijtje gezet, zodat het enige dat jij hoeft te doen is je digitale winkelmand te vullen en een zwaai met je bankkaart te geven!

Op onze speciaal ingerichte Glamour Day-pagina vind je daarnaast nog veel meer aanbiedingen en promoties. Neem een kijkje!

Online shoppen


Waar ga jij je slag slaan tijdens Glamour Day België? Laat het ons weten in een reactie!