Begin 2019 gezond en fris met een voordelige opfrisbeurt voor huis, lichaam en geest

De eerste volle week van 2019 is alweer achter de rug. Dat betekent dat we een kleine, eerste evaluatie kunnen doen van onze goede voornemens waar we dit jaar mee gestart zijn. Ook kunnen we vooruitblikken op wat dit jaar voor ons in petto gaat hebben. Januari is vaak maar een saaie maand die langzaam voorbij gaat, dus een beetje vrolijkheid kan geen kwaad. In deze blog geven we je tips over hoe je 2019 zo gezond, fris én voordelig mogelijk kunt beginnen.


Goedkope mini make-overs voor je huis

Niets is zo leuk als een spontane make-over af en toe! Niet alleen je kapsel of kledingkast kun je voorzien van een make-over. Het kan ook erg fijn zijn om je interieur op te frissen met een nieuw meubelstuk of kleurtje. Januari is daar juist het perfecte moment voor, omdat je in de solden én hoge korting kunt scoren op meubels én er geen drukke feestdagen op je staan te wachten waarin het onhandig is om in een kleine verbouwing te zitten.

Een mini make-over voor je huis betekent niet dat je direct grote ingrepen als een nieuwe vloer leggen of keuken inbouwen hoeft te doen. Juist met kleine aanpassingen kun je jouw interieur een compleet nieuw gevoel geven. Dit doe je bijvoorbeeld door een nieuwe salontafel te plaatsen in het midden van je woonkamer. Bij iBOOD zijn nu mooie salontafels van mangohout te koop met wel 45% korting. Ook bij VidaXL staat de salontafel deze maand in de schijnwerpers, met kortingen tot wel -50% op verschillende modellen. Online meubelwinkel Meubis houdt een straffe wintersolden, waarin je tot 50% korting scoort op heel veel meubels.

Ben je niet op zoek naar een nieuw pronkstuk voor de woonkamer, maar voor de slaapkamer? Bij Leen Bakker krijg je nu 50% korting op álle dekbedovertrekken. Kies bijvoorbeeld voor een dekbedovertrek dat contrasteert met de kleur op de muur. Op die manier kun je leuk spelen met accessoires en kleurverschillen! Ook bij Collishop zijn ze gek op goed slapen met fris beddengoed en allerlei ander slaaptoebehoren. Hier krijg je namelijk tot 40% korting op slapen. Denk aan hoofdkussens, overtrekken, dekbedden, matrassen en alles wat je verder nodig hebt voor een heerlijke nachtrust. Zo weet je zeker dat je 2019 lekker uitgerust kunt beginnen.

Salontafel


Gezond haar en een stralende huid tegen de laagste prijs

Als je haar last heeft van dofheid en je huid tekenen van vermoeidheid of stress begint te vertonen, weet je dat het tijd is voor maatregelen. In dit nieuwe jaar gaan we gezamenlijk de strijd aan tegen zulk lichamelijk ongemak. Met een dagelijkse routine en goede koopjes moet dit te doen zijn! Door je huid dagelijks schoon te maken met de juiste producten kun je oneffenheden en onzuiverheden het best voorkomen. Bij ICI PARIS XL krijg je met een kortingscode nu 20% korting op verzorgingsproducten van luxe merken als Clinique, Filorga, Estée Lauder en Lancôme. Ook geeft de parfumerie 1 + 1 gratis op het gamma van IPXL Skincare. Een dagelijkse routine om je huid te verzorgen heb je zo gemakkelijk én voordelig ingepast!

Voor gezond haar ga je naar HBB24. Ben jij een (al dan niet van nature) blondine met veel fun? Op shampoos voor blond haar krijg je hier tot wel 45% korting. Natuurlijk zijn ook de brownies, roodharige dames en beauty’s met zwart haar niet vergeten. Voor iedere kleur en ieder haartype vind je bij HBB24 de juiste shampoo, conditioner en haarverzorging.

Blondine


Korting op gezondheid voor lichaam en geest

Voel je je van binnen goed, dan straal je dat van buiten ook uit. Daarom is het tijdens je routine van lichaamsverzorging belangrijk om je geest niet te vergeten. Voldoende beweging heeft veel invloed op je gemoedstoestand. Door meer te bewegen maak je stofjes aan die ervoor zorgen dat je je vrolijk en blij voelt. Sporten is dus niet alleen maar goed voor de conditie, maar ook voor een opgeruimde en gemotiveerde geest! Deze maand scoor je het tweede stuk sportkleding bij HEMA voor de halve prijs, zodat je voldoende sportkleding in huis kunt halen om al jouw sportieve doelen voor 2019 te behalen.

Bij een gezond lichaam hoort natuurlijk ook een voedzaam en vitaminerijk dieet. Is jouw voornemen om dit jaar gezonder te koken, dan helpt HelloFresh je daarbij met 60% korting op je eerste maaltijdbox wanneer je een abonnement afsluit. Ook bij Foodbag zijn ze overtuigd van de voordelen van gezond eten voor lichaam en geest. Bij dit rasechte Belgische bedrijf bestel je in 2019 weer de heerlijkste maaltijdboxen vol verse groenten en fruit tegen voordelige prijzen.

Ben je niet op zoek naar een opfrisbeurt voor je lijf of huis, maar naar persoonlijke ontwikkeling en uitbreiding van je kennis? Zoek dan een cursus of studie uit bij NHA. Bij deze online opleider krijg je nu 5% korting op 350 cursussen en opleidingen én ontvang je een gratis Activity Tracker of tablet bij je aanmelding. Het nieuwe jaar komt zo in het teken te staan van kennisverbreding en ontwikkeling.

Studeren


We hopen je met deze tips een stralende start van 2019 te geven! Heb jij andere voornemens of tips over hoe je 2019 helemaal als nieuw kunt beginnen? Vertel ons er meer over in een reactie.