Feest van de Arbeid: bespaartips om het meeste uit je vrije dag te halen

Vandaag viert ons land het Feest van de Arbeid, een internationale feestdag die jaarlijks op 1 mei wordt gevierd. In ons land krijgen we vrij op deze dag, maar hoe moet je deze dag vullen nu we nog steeds in lockdown zitten? Het is namelijk niet mogelijk om op bezoek te gaan bij familie of om een dagje weg te gaan. In deze blog zetten we een aantal tips voor je op een rijtje zodat je deze dag toch zo goed mogelijk kunt besteden.


Verwendagje thuis

Het is momenteel nog steeds niet mogelijk om een spa of beautysalon te bezoeken, dus dan toveren we gewoon onze badkamer om naar de ultieme relaxplek! Haal wat heerlijke maskertjes en andere verzorgende producten in huis en neem vandaag eens alle tijd voor jezelf. Het is bovendien erg belangrijk om dit af en toe te doen in deze bizarre tijden, zodat je je gedachten even kunt verplaatsen naar iets prettigs. Shop bijvoorbeeld bruisballen bij HEMA met €1,- korting en geniet van een heerlijk warm bad. Scrub je huid om alle dode huidcellen weg te halen, zodat je lichaam weer helemaal zacht aanvoelt. Een goede scrub koop je nu met tot 50% korting bij Yves Rocher. Smeer jezelf daarna in met een verzorgende bodylotion die je met tot wel 40% korting kunt shoppen bij Douglas. Doe vervolgens een verzorgend maskertje op je gezicht, gezien je poriën dan nog open staan. Deze shop je momenteel met 20% korting bij ICI PARIS XL. Je zult meteen merken dat je na zo'n verwendagje weer lekker in je vel zit en dat je je als herboren voelt! Daar heb je dus helemaal geen sauna voor nodig. Kun je toch niet wachten totdat je weer naar de spa of beautysalon kunt? Bij Treatwell en Groupon krijg je momenteel tot wel 70% korting op beautyarrangementen, die je nu alvast kunt boeken voor later dit jaar!

Vrouw met kokommermasker


Klussen

Nu we veel thuis zitten, is dit het ideale moment om die vervelende klusjes in huis eens aan te pakken. Wil je graag een kamer schilderen, een nieuwe schutting plaatsen of je tuin klaarmaken voor de zomer, maar ben je dit alleen maar aan het uitstellen? Dan is deze vrije dag wellicht hét moment om hiermee aan de slag te gaan. Heb je hier nog wat gereedschap voor nodig? Bekijk dan het ruime assortiment aan tools op de website van Fixami, waar je tot wel 50% korting kunt ontvangen! Zoek je echter leuke meubels en woonaccessoires om je woning of tuin mee op te fleuren? Dan is Leen Bakker de place to be! Bij de webshop zijn namelijk de mega korting weken van start gegaan, waardoor je tot wel 50% korting kunt krijgen op heel veel meubilair en woonaccessoires. Zo ontvang je bijvoorbeeld tot 35% korting op alles voor in je tuin en tot 50% op van alles voor in je woonkamer. Sla dus snel je slag!

Verbouwplan met tools


Shoppen met extra veel korting

Wist je dat je op deze dag ook veel korting kunt ontvangen bij diverse webshops? Gezien het Feest van de Arbeid in diverse landen wordt gevierd, kun je ook bij veel internationale webshops korting pakken. Zo scoor je bij AliExpress tot wel 40% korting op artikelen in de Labour Day categorie en bij Roompot kun je vandaag profiteren van tot wel 50% korting op je verblijf via De dag van de Arbeid aanbiedingen. Bezoek dus jouw favoriete webshops om te zien of er speciale Feest van de Arbeid acties lopen en profiteer van extra veel voordeel! Om het je iets gemakkelijker te maken hebben we een aantal goede kortingscodes voor je op een rijtje gezet, waarmee je vandaag extra veel korting kunt pakken.

Wil je jouw kledingkast aanvullen met wat nieuwe mode-items? Dan kun je dat ook het beste vandaag doen. Bij veel kledingwinkels en schoenenzaken kun je nu namelijk terecht voor een aantrekkelijke korting op het gehele assortiment! Zo ontvang je momenteel 20% korting op alles bij Sacha en Manfield, 12% korting op het gehele assortiment van Torfs, 40% korting op alles bij Boohoo en tot maar liefst 70% korting op alles in de webshop van Blancheporte! Neem vandaag dus alle tijd om wat leuke items bij elkaar te zoeken bij je favoriete winkels en haal alles met extra veel korting in huis.