De beste kortingen tijdens het ELLE Shopping Weekend van 2022

Het leukste weekend van dit voorjaar staat weer voor de deur: het ELLE shopping weekend. Dit jaar vindt dit plaats op 30 april en 1 mei, ook al zijn er veel winkels die al een dagje eerder beginnen. Om ervoor te zorgen dat jij zonder zorgen kunt shoppen en kunt genieten van alle aanbiedingen, hebben wij de tofste deals voor je uitgezocht. Het enige wat jij moet doen is alvast ruimte gaan maken in je kast voor alle nieuwe outfits die je dit weekend gaat scoren.


ELLE Shopping weekend 2022

Het kan zijn dat het je bekend voorkomt dat een groot modetijdschrift een speciaal shoppingevent organiseert, want dit klopt ook! In het verleden was het tijdschrift Glamour dat twee keer per jaar, in het voorjaar en najaar, een weekend lang de beste kortingen regelde bij je favoriete winkels. De modebladen inspireren jouw natuurlijk altijd om de beste en leukste outfits in huis te halen en tijdens deze weekenden haal jij die met extra veel korting in huis. Sommige winkels geven korting op alles, terwijl andere winkels alleen aanbiedingen hebben op geselecteerde items. Nadat Glamour ermee stopte, heeft ELLE het stokje overgenomen. Vandaar dat dit weekend nu officieel is omgedoopt tot ELLE Shopping weekend 2022. De winkels zullen dit weekend natuurlijk fysiek geopend zijn, maar je kunt natuurlijk ook elk uur van de dag terecht bij je favoriete webshops.

Shopping


De beste kortingscodes voor kleding

Het belangrijkste is natuurlijk om dit weekend zoveel mogelijk nieuwe outfits bij elkaar te shoppen en daarvoor zijn er gelukkig heel veel kortingscodes beschikbaar. Je hoeft niet op zoek te gaan naar deze kortingscodes, want die hebben wij gewoon voor je opgezocht en bij elkaar gezet. Met een klik op de knop kun je genieten van alle aanbiedingen.


Scoor beautyproducten met een kortingscode

Naast de laatste nieuwe fashion, kun je natuurlijk ook shopping bij de beste beautyshops. Ook hiervoor zijn een aantal toffe kortingscodes voor beschikbaar die je kunt gebruiken tijdens dit weekend. Zo kun je met 20% korting winkelen bij Babor en fijne gezichtsverzorging kopen. Een andere webshop die dit weekend niet achterblijft is LookFantastic, waar je ook 20% korting krijgt op alle grote merken zoals Olaplex en La Roche-Posay. De kans is groot dat je dit weekend nog nieuwe kortingscodes gaat tegenkomen voor andere bekende beautyshops. Het is daarom slim om onze actiepagina's goed in de gaten te houden. 


Veel voordeel zonder kortingscodes

We hebben al een groot aantal winkels met jullie gedeeld die dit weekend een kortingscode vragen, maar er zijn nog veel meer winkels waar je makkelijk zonder code kunt winkelen. Naast kleding hebben we ook winkels toegevoegd waar je schoenen of andere toffe accessoires kunt kopen en je ook aandacht kunt besteden aan je uiterlijk. Ben je klaar voor nog een lijstje met de beste deals op het gebied van fashion?

Schoenen


Er is meer dan alleen fashion

Het is logisch dat het ELLE Shopping weekend draait om mode en alles wat daarbij komt kijken. Toch is het voor veel winkels de uitgelezen kans om ook mee te liften op dit succes en mee te doen met straffe kortingen. Bij bijvoorbeeld HelloFresh krijg je met een kortingscode veel korting op maaltijden. Of je koopt een nieuw alarmsysteem met 20% korting bij Somfy. Daarnaast kun je elektronica kopen met 20% korting bij Philips, al valt dit misschien wel weer in de categorie mode vanwege stijltangen en andere beautyproducten. Bij Medion kun je dit weekend terecht voor onder andere robotstofzuigers en nieuwe laptops. Zelfs als je niet zo gek bent op mode, kun je de komende twee dagen voldoende profiteren van de beste kortingen. Op die manier is dit festijn voor iedereen leuk. 


Dit is een grote greep uit de beste acties en kortingscodes van dit moment, maar wie weet wat dit weekend nog staat te gebeuren. We raden je daarom aan om onze winkelpagina's en ook onze startpagina goed in de gaten te houden. Wie weet verrast jouw favoriete winkel je nog wel met een hoge kortingscode zodat jij je garderobe helemaal klaar kunt maken voor de zomer. Heel veel plezier met shoppen dit weekend!