Scoor extra korting met deze Cyber Monday aanbiedingen

Je hebt tijdens het Black Friday Weekend al kunnen profiteren van flinke kortingen. Toch is het nog niet helemaal gedaan met de aanbiedingen, want vandaag (2 december) is het Cyber Monday! Deze winkeldag is speciaal gericht op online shoppen, en is dus de ultieme kans voor jou om ook online extra voordelig je slag te slaan. In deze blog lees je over de beste aanbiedingen die er op Cyber Monday te vinden zijn.


Wat is Cyber Monday?

Net als Black Friday vindt ook Cyber Monday zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Het is de eerste maandag ná Thanksgiving Day, en dus ook na het Black Friday Weekend. Waarom zou je er nóg een extra winkeldag achter plakken, denk je misschien. De reden hiervoor is dat men rond 2003 in de Verenigde Staten een patroon zag ontstaan waarin veel Amerikanen na een lang Thanksgiving Weekend weer op kantoor verschenen, en vanaf de werkcomputers—met een veel snellere internetverbinding dan thuis—bestellingen plaatsten van mooie dingen die zij tijdens het weekend in de etalages hadden gezien. Een ideale kans voor webshops dus, en met name de kleinere webwinkels speelden hier natuurlijk graag op in. Op deze manier konden ze concurreren met de grote ketens.

Uiteraard is Cyber Monday ook simpelweg een extra dag voor jou om te profiteren van korting! Misschien ben je het weekend weggeweest, of heb je kortingen gemist. Dan is het ideaal als het Black Friday Weekend nog een digitaal staartje krijgt op de maandag. Het is immers voor webshops in het leven geroepen, dus zelfs als je je niet zover hebt kunnen krijgen om de drukke winkelstraten te trotseren kun je alsnog in alle rust de digitale winkels in, lekker vanaf je zetel.

Vrouw bij etalage


Cyber Monday in België

In Nederland en België is Cyber Monday de laatste jaren flink ingeburgerd bij de webshops. Waar dit in Nederland al iets eerder gebeurde, spelen de Belgische webwinkels sinds 2016 flink in op Cyber Monday. Je zult dan ook steeds meer online winkels zien die deze kans pakken om speciale aanbiedingen te lanceren, zeker aangezien de timing bij ons perfect is en Cyber Monday vlak voor Sinterklaas valt. Veel aanbiedingen zijn een verlenging van de acties waar je al tijdens het Black Friday Weekend van hebt kunnen profiteren. Toch zul je ook veel nieuwe acties zien waarmee je korting kunt pakken.

Omdat Cyber Monday aanbiedingen kunnen afwijken van de Black Friday acties, is het ook bij deze winkeldag verstandig om je van tevoren voor te bereiden. Kijk of jouw favoriete winkels misschien méér korting geven op Cyber Monday vergeleken met Black Friday, of juist andersom. Vergelijk ook zeker onderling de prijzen van de winkels met elkaar, zodat je de hoogste korting pakt! Hieronder vind je een lijst met speciale Cyber Monday aanbiedingen, zodat je alvast een goede start kunt maken.

Vrouw achter laptop


Cyber Monday deals en kortingscodes

 

We doen ons best om deze lijst zo volledig mogelijk te maken. Vergeet ook zeker niet te kijken op onze Cyber Monday-pagina. Heb jij een code gezien die nog in dit overzicht mist? Laat het ons dan weten in de reacties!


Veel shopplezier tijdens Cyber Monday!