Voordelige cadeautips voor Moederdag

Aanstaande zondag is het Moederdag! Een dag waarop je je moeder in het zonnetje zet. Helaas is het niet mogelijk om op deze dag samen een dagje uit te gaan, zoals naar de spa of naar jullie favoriete restaurant. Toch zijn er talloze manieren waarop je je moeder flink kunt verwennen op Moederdag. Hoe je dat zo voordelig mogelijk doet, lees je in deze blog


Moederdag

Moederdag wordt wereldwijd gevierd. De precieze datum verschilt echter per land, maar doorgaans vindt deze feestdag plaats in maart, april of in mei. In Nederland en België wordt Moederdag altijd gevierd op de tweede zondag in mei. Op deze dag staat het moederschap centraal. In de gezinnen die het vieren, staat Moederdag dan ook geheel in het teken van het verwennen van de moeder. Zo is het traditioneel dat ze bijvoorbeeld een ontbijtje op bed en cadeautjes krijgt. Bovendien hoeft ze deze dag geen huishoudelijke taken te doen en kan ze eens lekker ontspannen. Daarnaast wordt er ook op basisscholen en kinderdagverblijven aandacht besteed aan Moederdag. Kinderen maken hier vaak een persoonlijk cadeautje, die ze op 10 mei aan hun moeder kunnen geven. Wil jij jouw moeder dit jaar ook verassen met een lekker ontbijtje of een leuk cadeautje, maar heb je geen inspiratie of zit je krap bij kas? Lees dan onderstaande tips, zodat je jouw moeder toch goed kunt verwennen op Moederdag.

Weetje: wist je dat Moederdag niet in heel België op 10 mei wordt gevierd? In het bisdom Antwerpen vieren ze Moederdag namelijk op 15 augustus.


Ontbijtje op bed

Wil je een ontbijtje op bed maken voor je moeder? Of een ontbijtje aan de eettafel voor wat extra quality time? Op de website van Albert Heijn en Lidl vind je tientallen recepten, die geschikt zijn voor een lekker ontbijtje op Moederdag. Check bijvoorbeeld wat zoete recepten voor heerlijke lekkernijen, zoals muffins, taartjes, ontbijtbroodjes en smoothies. Bij beide webwinkels vind je bovendien ook budget recepten voor wanneer je iets lekkers wil maken, maar niet het geld hebt om alles uit de kast te halen. Als kers op de taart profiteer je momenteel van tot wel 50% korting op je boodschappen bij deze supermarkten! Wil je jouw moeder tijdens haar ontbijtje verassen met een warme kop thee in een gepersonaliseerd theeglas? Bestel dan twee speciale Moederdag theeglazen met €3,- korting met deze YourSurprise kortingscode.

Ontbijt op bed


Persoonlijke fotocadeaus

Toen we klein waren, knutselden we vaak kleine persoonlijke kunstwerkjes voor onze moeders, maakten we een mooie tekening of schreven we een leuk gedichtje. Wil je jouw moeder dit jaar weer verassen met een persoonlijk cadeau? Kies dan voor fotocadeaus of personaliseerbare producten. Bij diverse webshop zoals, Vistaprint, YourSurprise, Fotofarbriek of Smartphoto kun je terecht voor personaliseerbare producten zoals wanddecoratie, mokken, fotoboeken, telefoonhoesjes en vele andere fotocadeaus. De mogelijkheden lijken bij deze webshops vaak eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor fotogeschenken als magneten en speelkaarten of voor ontbijtkommen en glazen vazen. Naast fotoproducten, kun je bij deze webshops vaak ook kiezen voor personaliseerbare kleding en gegraveerde producten, zoals wijnglazen, kettinkjes, theedozen en meer. Bovendien kun je deze persoonlijke cadeautjes ook nog eens extra voordelig in huis halen! Met deze Smartphoto kortingscode ontvang je nu namelijk €15,- korting op alle moederdagcadeaus. Bij Fotofabriek profiteer je van 30% korting op je gehele bestelling en met deze YourSurprise kortingscode krijg je maar liefst 12,5% korting op het gehele Moederdag assortiment. Tenslotte kun je bij Vistaprint terecht voor 25% korting op alle fotocadeaus.


Parfum

Iedere vrouw houdt wel van een lekker luchtje. Gebruikt jouw moeder altijd hetzelfde luchtje en zie je dat hij bijna op is? Dan is een nieuw flesje parfum altijd een goed cadeau. Uiteraard is het ook altijd leuk om juist een nieuwe parfum te geven. Wellicht heeft je moeder al een paar parfums in huis van hetzelfde merk, dan is het misschien wel een leuk idee om haar een parfum cadeau te doen van hetzelfde merk of dezelfde parfumreeks. Bovendien kun je nu bij diverse webwinkels van extra veel korting profiteren op heerlijke geuren en geurensets. Zo ontvang je met deze ICI PARIS XL kortingscode 20% korting op alle parfums en geuren. Bij Douglas is je voordeel zelfs nog groter. Bij deze cosmeticawinkel ontvang je maar liefst tot 70% korting op moederdagcadeaus en parfums.

Parfum


Een gratis cadeau

Wil je jou moeder een groot plezier doen? Neem haar dan een aantal huishoudelijk taken uit handen. Op deze dag is het sowieso de bedoeling dat ze zich ontspant en even niet hoeft te denken aan de berg was in de wasmand of de afwas die nog gedaan moet worden. Door op deze dag diverse huishoudelijke taken over te nemen, zorg je ervoor dat je moeder langer dan één dag kan ontspannen. Je zult haar hier een heel groot plezier mee doen en het kost je bovendien helemaal niets, alleen wat moeite.


Moederdag aanbiedingen

Wil je nog even verder zoeken naar andere cadeau ideeën? Bekijk dan onderstaande aanbiedingen voor extra veel korting op de leukste moederdagcadeaus.