In 6 stappen summerproof met een klein budget

Droom jij met deze zomerse temperaturen ook van een perfect beach body waarmee jij vol trots over het strand kan paraderen? Maar heb jij helaas geen budget voor een personal trainer of dure sportvoeding? Met deze handige en voordelige tips wordt jouw lichaam in een handomdraai summerproof!


Bestel een goedkope sportoutfit

Dat strakke lichaam krijg je natuurlijk niet vanzelf. Daarvoor zal je je eerst in het zweet moeten werken. Zie jij daar tegenop? Probeer jezelf dan te motiveren door een leuke sportoutfit te kopen. Bij Plutosport is het op dit moment sale, dus die nieuwe sportkleren en –schoenen koop je nu met wel 50% korting.

Bespaar op een sportschoolabonnement

De sportschool is de place to be als jij een strakker lichaam wilt. Helaas kan een sportschoolabonnement soms behoorlijk duur zijn. Gelukkig zijn er voldoende sportscholen die een goedkoop (of zelfs gratis) proefabonnement aanbieden. Ook Groupon heeft regelmatig sportschoolaanbiedingen. Zo kan je eerst zien of een sportschool je bevalt en je vaker wilt gaan.

Kies voor een sport die bij jou (en je budget) past

Is een sportschoolabonnement geen optie voor jou, bijvoorbeeld vanwege je budget? Dan kies je gewoon een andere sport. Er zijn voldoende betaalbare sporten. Ga bijvoorbeeld fietsen of hardlopen. Kies voor een sport die goed bij je past. Zo blijf je gemotiveerder en geef je minder snel op!

Start met een voordelig dieetplan  

Sporten is niet voldoende voor een beach body. Je zal ook je eetpatroon moeten aanpassen. Vind je dit zelf lastig? Schakel dan de hulp in van Weight Watchers. Als je nu start, krijg je op de eerste 3 maanden veel korting.

Koop afslankproducten en sportvoeding met korting

Er zijn diverse middelen die jou helpen nog sneller het lichaam van je dromen te krijgen. Bij Body en Fitshop krijg je nu flinke korting op veel sportvoeding en afslankproducten. Ook krijg je regelmatig gratis producten bij je bestellingen.

Vergeet de finishing touch niet

Ziet jouw lichaam er na hard werken strak en afgetraind uit? Dan is het tijd voor de finishing touch! Zorg voor een bruin kleurtje met een spray tan of zonnebankkuur, bijvoorbeeld bij Treatwell. Bij veel salons krijg je deze zomer tot wel 30% korting, dus wacht niet langer! Daarna heb jij alleen nog een trendy bikini of zwembroek nodig. Die koop je nu bij Boohoo met wel 50% korting!


Heb jij zelf ook nog tips voor een beach body? Deel ze nu met ons!