Bespaar op de leukste kerstcadeaus met deze tips

Wat vliegt de tijd snel voorbij, volgende week is het namelijk alweer kerstavond. Delen jullie met het gezin, de hele familie of met vrienden cadeautjes uit op kerstavond of op eerste kerstdag, maar heb je nog niet alles in huis? Geen stress, want je hebt nog eventjes de tijd. Gezien de decembermaand daarnaast voor velen de duurste maand van het jaar is, zetten we in deze blog wat bespaartips op een rijtje waarmee je flink kunt besparen op de leukste cadeaus.


Korting op het populairste kerstcadeau

Wist je dat boeken het populairst zijn om cadeau te geven met Kerstmis? Er is altijd wel een boek te vinden om cadeau te doen, of je nu van koken, geschiedenis, mindfulness, sport of een heerlijke roman houdt. Bovendien profiteer je bij diverse webwinkels nu van extra veel korting op boeken. Zo ontvang je bij BookSpot van tot maar liefst 60% korting op een ruime selectie boeken. Ook is er een BookSpot kortingscode actief waarmee je profiteert van gratis verzending op kerstcadeaus! Ken je iemand die van koken houdt? Shop dan bij bol.com, want hier krijg je momenteel minimaal 20% korting op kookboeken! Daarnaast kun je op de aanbiedingenpagina van bol.com ook een categorie met boeken vinden. Hier ontvang je tot maar liefst 50% korting op boeken!


Geef elektro cadeau met de feestdagen

Naast boeken zijn elektro en gadgets ook erg populaire kerstcadeaus. Denk aan Apple Airpods, een speaker of PlayStation. Om je te helpen bij het vinden van het juiste cadeau kun je bij MediaMarkt terecht voor de Magische Maand. Op de actiepagina vind je diverse cadeaucategorieën voor gamers, tech-liefhebbers, sportievelingen, ijdeltuitjes, een keukenprins(es) en meer. In deze categorieën vind je de leukste elektro die aansluiten bij de interesses van de ontvanger. Daarnaast kun je ook aangeven wat je de maximale prijs van het cadeau moet zijn, zodat je alleen de cadeaus te zien krijgt die binnen jouw budget vallen. Gelukkig kun je bij MediaMarkt nu ook terecht voor aantrekkelijke kortingen. Je pakt namelijk al tot 50% korting op de leukste cadeaus. Voor korting op elektro kun je natuurlijk ook bij Fnac terecht. Hier kan je korting oplopen tot wel 40%.

PlayStation controller


Voordelige geuren en cosmetica

Weet je toevallig dat het favoriete geurtje van je moeder, vader, vriend of vriendin bijna op is? Dan is het natuurlijk een leuk idee om deze cadeau te geven, zodat hij of zij er weer een tijdje mee vooruit kan. Bovendien ontvang je momenteel bij diverse webshops torenhoge kortingen op parfums. Zo ontvang je tot 75% korting op parfums van topmerken bij Veepee, tot 50% korting bij Douglas en tot 50% korting bij Notino. Daarnaast is er ook een Notino kortingscode actief voor maar liefst 20% extra korting op parfums en een Douglas kortingscode voor €10,- korting op alles. Wil je graag make-up of skincare producten cadeau geven? Shop je favorieten dan met 30% korting bij ICI PARIS XL of met tot 50% korting bij Blisso. Daarnaast vind je op de website van ICI PARIS XL ook handige tips en stappenplannen voor het creëren van feestelijke looks. De benodigde producten kun je uiteraard direct shoppen in de webshop.


Bespaar op de mooiste sieraden

Zoek je een leuk cadeautje voor je moeder of een vriendin? Dan zit je vrijwel altijd goed met een mooi sieraad. De meeste korting ontvang je waarschijnlijk bij Zalando Lounge. Hier ontvang je namelijk tot 75% korting op horloges en sieraden van populaire merken als, Guess, Anna Field, Lacoste, Ted Baker en meer. Daarnaast profiteer je ook van hoge kortingen bij TopVintage. Hier bestel je namelijk al sieraden met tot 50% korting. Ken je iemand die van retro accessoires houdt? Dan valt het zeker aan te raden om een kijkje te nemen bij de webshop.

Sieraden


Houd de levertijden in de gaten

Het is bovendien erg belangrijk om de levertijden van de webshops goed in de gaten te houden. De meeste webwinkels geven namelijk op hun website aan tot wanneer en tot hoe laat je een bestelling kunt plaatsen voor als je je bestelling voor de feestdagen in huis wil hebben. Bestel je na de aangeven data? Dan riskeer je dat je aankopen te laat binnenkomen. Vaak wordt er bij de aangegeven uiterlijke besteldatum al rekening gehouden met de drukte van de koeriers, zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Zo dien je bijvoorbeeld bij CEWE je bestelling uiterlijk te plaatsen op 17 december, gezien de fotoproducten natuurlijk eerst nog gemaakt moeten worden. Wil je een bestelling plaatsen bij Notino? Dan dien je voor 16:00 uur op 20 december een order te plaatsen. Ben je een beetje aan de late kant en denk je dat jouw bestelling niet meer op tijd binnen gaat komen? Dan kun je altijd terecht bij Bongo of Wonderbox voor een leuk kerstcadeautje. Hier vind je namelijk talloze cadeaubonnen voor leuke uitjes, reisjes en andere activiteiten, die je binnen één uur na aankoop in je mailbox ontvangt. Je kunt de bon vervolgens uitprinten en in een leuke geschenkdoos doen voor onder de boom. Daarnaast heb je bij veel winkels vaak ook de mogelijkheid om een bestelling op te halen in de winkel. Zo kun je bij MediaMarkt ervoor kiezen om je bestelling binnen vijftien minuten af te halen bij een winkel bij jou in de buurt. Dat is pas handig!