Handig besparen na de dure vakantie met deze kortingscodes

I can't keep calm, my vacation is almost over

Het is helaas toch echt zover: de vakantieperiode loopt ondertussen voor iedereen op zijn einde. Het bouwverlof is in de meeste regio's afgelopen en veel vakantiegangers hebben de drukke snelwegen weer getrotseerd naar het thuisland toe, of zijn weer thuis geland na een verre reis of citytrip. Ook hebben we heerlijk kunnen genieten van een vrije dag tijdens O.L.V. Hemelvaart, of misschien heb je de vrijdag erna vrij genomen en was de feestdag voor jou juist het begin van een lekker lang weekend.

We hebben niet stilgezeten deze zomer. We zijn massaal naar festivals gegaan in juli en augustus (sterker nog op moment van schrijven zullen velen nog steeds staan te springen op Pukkelpop) en hebben de tijd gehad om alle modder- en grasvlekken uit onze kledij te schrobben. We hebben de zomersolden weer voorbij zien komen, waarbij we ons weer tot aan de ellebogen in koopjes hebben gewaagd.

Tel dit allemaal bij elkaar op, en het wordt wel duidelijk dat onze portemonnee ook niet stilgezeten heeft deze zomer. Dat betekent dat het hoog tijd is om weer even op het geld te gaan letten. De kinderen gaan immers gauw weer naar school, en wij zullen ons weer collectief in het werk gaan storten. Maar goed, de noodrem volledig op de knip zetten is natuurlijk onmogelijk. Gauw genoeg hebben we weer iets nodig of scheuren we uit onze kleren omdat we écht, écht heel erg genoten hebben van de vakantie. Iets te veel misschien. Daarom zetten we een paar mooie acties voor je op een rijtje waarmee je hoge korting kunt pakken. Zo begin je met een gerust hart (en een opgeluchte portemonnee) aan de nieuwe werk- en schoolweken.

Hand op de knip


Zorg goed voor jezelf (en je portemonnee)

Werken en studeren zorgt voor stress, laat staan wanneer je daarnaast wellicht nog een heel huishouden onder je hoede neemt. Daarom is het belangrijk om aan jezelf te denken—en je gezondheid in het bijzonder. Met een kortingscode van Farmaline profiteer je van €5,- korting, en krijg je je gezondheidsproducten ook nog eens gratis thuisgestuurd. Holland & Barrett (De Tuinen) heeft ook fantastische aanbiedingen voor je, zoals 50% korting op dranken en sappen, of tot 70% korting op diverse vitamines en supplementen. Ook bij 24pharma kun je, zelfs zonder kortingscode, profiteren van tot 50% korting op heel veel aanbiedingen! Als je jezelf nou liever op een intiemere manier verwend, kijk dan eens bij EasyToys. Daar kun je kortingscodes vinden voor €7,- korting of zelfs €15,- korting, afhankelijk van je totale bestelling. Dat is dubbel genieten, zullen we maar even zeggen.

Medicijnencocktail


Nieuw seizoen, nieuwe kleding

Een nieuw seizoen zit eraan te komen, en dat betekent in de meeste gevallen dat de kledingkast gerust een vernieuwing mag krijgen. Wees gerust, ook na de zomersolden kun je heel gemakkelijk besparen op kleding van topmerken. Kijk bijvoorbeeld eens bij Vente-Exclusive. Daar krijg je tijdelijk tot 70% korting op kleding van Vila, Vero Moda, Object en Jack & Jones. Of wat dacht je van een kortingscode voor €10,- korting? Nodig je vrienden uit om ook lid te worden van Vente-Exclusive, en je kunt daar meteen gebruik van maken. Kijk dan ook meteen bij Zalando Lounge, want ook daar ontvang je een kortingscode voor €10,- korting wanneer je je vrienden uitnodigt. Bovendien geeft Zalando Lounge ook onwijs veel korting op kleding en accessoires van A-merken, zoals tot 75% korting op horloges van Henry London, of tot 75% korting op jurkjes van Closet. Met adidas zit je trouwens ook nog altijd goed. Met de ene kortingscode pak je daar nu 25% extra korting op outletartikelen, en met een andere scoor je 20% korting op kleding uit de nieuwe collectie!

Schoenen en overhemd


De buik vol van vakantie?

Altijd leuk om er goed uit te zien in mooie kleding, maar de inwendige mens moet natuurlijk ook versterkt worden. In een drukke werkdag anno 2019 is uitgebreid boodschappen doen en koken nu eenmaal niet altijd in te passen. Gelukkig is daar HelloFresh! Die sturen je alle benodigde boodschappen voor de hele week gewoon netjes op. Met een HelloFresh kortingscode ontvang je drie keer €15,- korting op je bestelling. Is het concept nieuw voor je? Maak dan gebruik van een kortingscode waarmee je 50% bespaart op je eerste twee boxen.

In de échte drukke weken zal zelfs koken misschien te veel tijd in beslag nemen. Gelukkig is ook daar een oplossing voor, maar daarvoor moet je even vergeten wat ik zei over die te strakke broeken. Trakteer jezelf eens op een heerlijke pizza! Van Pizza Hut bijvoorbeeld, gewoon bezorgd tot aan de deur. Met een Pizza Hut kortingscode haal je nu twee medium pizza's voor slechts €16,95, of twee large pizza's voor €25,-. Mag echt wel een keertje. Zin in iets anders? Raadpleeg Deliveroo dan even. Met een kortingscode kun je profiteren van zowel €2,50 korting als gratis bezorging. Dan wordt bestellen wel heel erg aantrekkelijk.

Gezonde salade


Jezelf verwennen en toch geld besparen, dat gaat prima! Gewoon even een extra knoopje los, en een oogje dichtknijpen. En anders koop je die nieuwe broek toch gewoon een maatje groter? Vergeet de kortingscode niet!