Bel Friday: pak dit weekend extra veel korting bij je favoriete webshops

Vandaag is het Bel Friday, ook wel de Belgische variant van Black Friday. Ondanks dat het shopping event Bel Friday heet, kun je het hele weekend van 30 oktober tot en met 2 november profiteren van hoge kortingen, promoties en kleine attenties bij de deelnemende winkels. Lees snel bij welke webshop jij terecht kunt en hoeveel korting je kunt verwachten.


Wat is Bel Friday?

Dit jaar vindt de allereerste editie van Bel Friday plaats op 30 oktober tot en met 2 november. Dit weekend staat alles in het teken van lokaal shoppen. Want door lokaal te shoppen, steun je elkaar. Je steunt je lokale winkels, de producenten en uiteindelijk ook de gehele gemeenschap. En uiteraard krijg je er zelf ook wat voor terug. Door lokaal te shoppen bij een lokale winkel of kleding van een Belgisch label te dragen, help je dus de Belgische economie. Daarom worden diverse Belgische winkels dit weekend in het zonnetje gezet en kun je profiteren van aantrekkelijke kortingen, aanbiedingen en leuke extra's.


Bel Friday zet zich in voor het goede doel

Naast dat je je lokale winkels steunt, steun je ook een goed doel. Elke deelnemende winkel steunt dit weekend namelijk de Belgische afdeling van het Rode Kruis, om zo ook een steentje bij te dragen aan een beter België. De organisatie van Bel Friday heeft voor het Rode Kruis gekozen omdat heel veel activiteiten, zoals vakantiekampen en eerstehulp opleidingen niet door konden gaan door het coronavirus, maar ook omdat de vrijwilligers zich erg hebben ingezet om ons land te helpen tijdens de pandemie.


Bij deze winkels kun je korting verwachten

Art & Craft

Bij Art & Craft kun je dit weekend hoge kortingen verwachten op televisies en soundbars. Wil je dus nog graag een nieuwe televisie aanschaffen inclusief een soundbar voor het allerbeste geluid? Sla dan dit weekend je slag! Wie weet worden er in de loop van het weekend meerdere acties toegevoegd, waarmee je nog meer korting kunt ontvangen op beeld, geluid of andere elektronica.

TV met soundbar

Torfs

Bij Torfs profiteer je van tot 50% korting op een groot deel van de collectie. Zo shop je dus de allerleukste laarsjes, sneakers of warme pantoffels voor het najaar met een fikse korting! Heb je een leuke outfit geshopt bij een van de andere deelnemende winkels, maar heb je eigenlijk geen schoenen die er goed bij passen? Dan kun je dus flink wat korting pakken op je schoenen bij Torfs om je outfit op een voordelige manier helemaal compleet te maken.

 

ZEB

Bij ZEB profiteer je zowel online als in de winkels van tot 50% korting! Met zo'n fikse korting kun je de allernieuwste trends en favoriete kledingstukken extra voordelig in huis halen. Mis deze kans dus niet.

Kleding met pashokjes

 

e5 Mode

Ook bij e5 Mode kun je dit weekend aan aantrekkelijke korting verwachten op veel fashion. Bij aankoop van minimaal twee mode-items, krijg je 25% korting op je favoriete artikelen. Je ontvangt deze korting dus ook op de allernieuwste kledingstukken en accessoires. De actie geldt zowel online als in de winkels.

 

Dreambaby

Bij Dreambaby kun je profiteren van diverse aanbiedingen. Zo krijg je bijvoorbeeld 25% korting op slaapzakken bij aankoop van twee stuks en 30% korting op een selectie baby- en zwangerschapskleding. Groeit je baby snel? Dan is het verstandig om dit weekend zeker gebruik van deze actie te maken, zodat je weer wat leuke kleertjes in de kast hebt liggen.

Vrouw met baby

Bristol

Volg jij de laatste modetrends en wil je het nieuwste van het nieuwste hebben? Shop dan bij Bristol. Hier profiteer je dit weekend van 10% korting op de nieuwe collectie. Deze korting geldt dus op alle nieuwe items, zoals kleding, schoenen, accessoires en sportartikelen voor het hele gezin! Je stelt dus al snel en voordelig een compleet nieuwe outfit samen!

 

JBC

Bij JBC ontvang je dit weekend €10,- korting op je gehele bestelling. Je komt pas voor deze korting in aanmerking wanneer je een bestelling plaatst met een minimale orderwaarde van €60,-. Deze actie geldt op de gehele collectie. Bovendien wordt er voor kinderen een leuke zoektocht georganiseerd in de JBC-filialen. Zo heeft de winkel typisch Belgische iconen verstopt, zoals frietjes en het atomium. Degenen die deelnemen aan de zoektocht, maken kans op Plopsa tickets voor het hele gezin.  

 

DreamLand

Bij DreamLand krijg je dit weekend 20% korting op speelgoed! Gezien de feestdagen er weer aankomen, is het wellicht een goed idee om nu alvast wat leuke cadeautjes in te slaan voordat de drukke kerstperiode eraan komt.


Alle Bel Friday acties op een rijtje

Hieronder hebben we alle acties van de deelnemende winkels voor je opgesomd, zodat je overzichtelijk kunt zien waar en op welke producten je dit weekend kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen.

  • Art & Craft: scoor hoge kortingen op TV's en soundbars
  • Torfs: tot 50% korting met de Bel Friday actie
  • ZEB: profiteer van tot 50% korting tijdens Bel Friday
  • e5 Mode: ontvang 25% korting op je favoriete items 
  • Dreambaby: profiteer van tot 30% korting met de Bel Friday acties
  • Bristol: profiteer van 10% korting op de nieuwe collectie
  • JBC: ontvang €10,- korting op de gehele collectie
  • DreamLand: pak tot 20% korting op speelgoed