Back to school / work korting: hier profiteer je van de beste deals!

Het weer wordt nu tegen het einde van de zomervakantie eindelijk weer iets beter, waardoor het harde feit dat je binnenkort terug naar school of werk moet misschien wel iets wordt verzacht. Het enige waarmee we de start van het nieuwe school- of collegejaar nóg leuker kunnen maken, is door je te wijzen op alle back to school-deals waar je lekker van kunt profiteren. Nu is de beste tijd om jouw nieuwe schoolgerief te scoren met extra korting. Waar? Dat lees je uiteraard in deze blog!


Bij de basis beginnen

Je begint na je vakantie pas écht helemaal uitgerust terug aan werk of school, wanneer je huis ook fijn op orde en opgeruimd is. Zoals mijn moeder altijd zegt: een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! Als je omgeving netjes is, kun je je beter concentreren en word je niet constant afgeleid door allerlei rommeltjes of klusjes die je nog wilde doen. Gelukkig ben je bij Collishop aan het juiste adres voor alle basics die je nodig hebt voor thuis. Je krijgt hier nu tot 40% korting op zulke benodigdheden, zoals wasmanden, opbergboxen, bureaus, boekenkasten en opbergrekken. Daarnaast pak je bij Collishop nu tot 30% korting op een selectie rugzakken en boekentassen, en 15% korting op bureaus en bureaustoelen. Zo kun je van begin tot eind slagen bij Collishop!

Nog meer opbergruimte nodig? Onze exclusieve Made kortingscode geeft je nu €50,- korting op je bestelling, zodat je een prachtige designkast met korting kunt bestellen. Ook bij VidaXL vind je alles wat je nodig hebt om meer ruimte te creëren. Zeker voor studenten die (net) op kot wonen, scoor je hier allerlei handige meubels zoals hoogslapers, opbergkasten, kisten, manden en slaapbanken.


Alles voor onderweg

Of je nu een echte forens bent of met vijf minuten op je werk staat of in de collegebank zit, je hebt een tas nodig om al je boeken, studiemateriaal en je laptop in te stoppen. Waar scoor je die nu beter dan bij Sarenza, waar je ruime keuze hebt uit allerlei soorten tassen van topmerken, én je met een kortingscode nu tot 20% korting ontvangt? Hetzelfde geldt voor Manfield, waar je nu 20% korting krijgt op alle business tassen voor vrouwen die echt indruk willen maken. Ook bij bol.com weten ze wel hoe de hippe student van tegenwoordig eruit wil zien. Hier scoor je namelijk tot 40% korting op rugtassen van topmerken als Fjallräven en The North Face. Daarnaast vind je op het verkoopplatform eindeloos veel mogelijkheden om nieuw schoolgerief extra voordelig te scoren. Bekijk alle aanbiedingen en shop met tot 40% korting op schrijfwaren, agenda's, lunch- en drinkgerei en elektronica.

Boekentas


Gekleed van top tot teen

De eerste schooldag of de eerste dag dat je weer moet werken, gaat natuurlijk gepaard met een nieuwe outfit. Wie kan zich die vreugde van toen je klein was niet herinneren? In de laatste week van de zomervakantie nog even shoppen met mama, zodat je weer helemaal tip top in de klas kon verschijnen met je nieuwe kleding. Die vreugde wordt er niet minder om als het nu een werkoutfit is waar je mee voor de dag moet komen! Bij deze shops scoor je momenteel de beste kortingen op schoenen, kleding en cosmetica; dan wel met of zonder kortingscode:

Klasgenootje


Studeren met korting

We weten het, je hebt veel liever zomervakantie dan terug de schoolbanken in te moeten, maar toch is het uiteindelijk altijd wel weer leuk op school of college! Je ziet je studievrienden of klasgenootjes weer, die ene leuke collega waar je altijd lekker mee kan kletsen of de docent waar je misschien wel een klein oogje op hebt. Naarmate het jaar vordert, is het niet zo erg meer om naar school te gaan. En het valt al helemaal mee als je nieuwe studiespullen nodig hebt en deze kunt bestellen met korting! Nood aan een nieuwe laptop? Met een Lenovo kortingscode krijg je zomaar 20% korting op heel veel laptops. Ook bij MediaMarkt scoor je een heleboel goede back to school deals. MediaMarkt noemt zichzelf niet voor niets de assistent van elke student. Neem een kijkje in de shop om van de aanbiedingen te profiteren én maak zelfs kans om een gratis laptop te winnen!

Ben je al langer geslaagd van school maar overweeg je nu om je kennis uit te breiden met een nieuwe opleiding of cursus? Schrijf je dan nu in bij NHA, want hier studeer je in je eigen tijd bij de voordeligste opleider van België, én bespaar je momenteel maar liefst €25,- op de inschrijfkosten.

Studeren


Van welke back to school deal ga jij gebruikmaken? Laat het ons weten in een reactie! Fijn schooljaar toegewenst!