Alles voor een voordelig dagje aan zee

Ondanks dat de hittegolf nu voorbij is, blijft de temperatuur de aankomende week nog steeds rond de 26 graden of hoger liggen. Wil je je laatste vakantiedagen aan het strand doorbrengen? Dan heb je wellicht nog een paar essentiële spullen nodig. In deze blog lees je hoe je voordelig een dagje naar het strand kunt.


Van alles voor jouw plekje op het strand

Wanneer je naar het strand toegaat, zoek je als eerste een fijn plekje op waar je de rest van de dag wil zitten. Musthaves hiervoor zijn handdoeken, een koelbox en een parasol. Wil je wat koude hapjes en drankjes meenemen, dan is het handig om deze in een koelbox te bewaren, zodat het eten en drinken niet warm wordt. Niemand houdt namelijk van warme frisdrank of een broodje zwetende kaas. Een koelbox kun je bij diverse webshops kopen. Wellicht kun je bij Amazon het voordeligst een koelbox halen, gezien je gebruik kunt maken van deze Amazon kortingscode voor €10,- korting. Ook kun je een kijkje nemen bij bol.com. Hier koop je al een koelbox vanaf €16,-. Wanneer je nog op zoek bent naar een goede strandparasol, dan kun je deze het beste halen bij Fun. Bij deze webshop ontvang je op dit moment namelijk tot 50% korting op heel veel strandparasols. Tenslotte, leg je natuurlijk altijd een strandlaken neer op je plekje, waar je na het zwemmen kunt uitrusten, zonnen of waar je kunt genieten van een goed boek. Shop je strandlakens nu bij HEMA met tot 50% korting. Neem altijd een extra laken of handdoek mee voor als je je op het einde van de dag wil afdrogen. Dan kun je een schone handdoek gebruiken, die niet vol met zand zit.

Tip: irriteer jij je elke keer weer aan de hoeveelheid zand die steeds op je handdoek terechtkomt? Neem dan een hoeslaken mee naar het strand. Leg het laken op de grond, met de hoeken naar boven wijzend. Zet vervolgens in elke hoek een item, zoals een koelbox of strandtas. Op deze manier blijven de hoeken van het laken omhoog wijzen, waardoor er geen zand op het laken waait. Super handig!

Handdoek op het strand


Badkleding en accessoires

Een zwembroek of bikini is natuurlijk essentieel als je naar het strand gaat. Badmode shop je al met tot €70,- korting bij Marlies Dekkers, met tot 70% korting bij JD Sports, A.S. Adventure en Etam en met tot 50% korting bij Large en Yoox. Heb je ook nog een goede zonnebril nodig voor tegen de felle zon? Bestel deze dan met tot 50% korting bij De Bijenkorf of met tot 75% korting bij Zalando Lounge. Uiteraard is het ook erg belangrijk dat je jezelf goed insmeert. Gebruik hiervoor een goede zonnebrand met een hoge factor, zodat je niet snel verbrand. Bij Holland & Barrett profiteer je nu van één plus één gratis op geselecteerde zonneverzorgingsproducten. Bij Farmaline profiteer je van tot 40% korting. Verbrand je snel? Neem dan een extra T-shirt mee die je kunt dragen.


Een goed boek

Hou je ervan om een goed boek te lezen op het strand? Haal je nieuwste aanwinst dan in huis via BookSpot. Met deze kortingscode profiteer je namelijk van gratis verzending! Je betaalt dus alleen voor de boeken zelf. Bovendien kun je in de sale tot wel 70% korting ontvangen, dus in principe kun je al een boek voor slechts een paar euro in huis halen. Lees je liever een eBook op je eReader? Ook deze kun je al vanaf €5,- aanschaffen via BookSpot. Heb je nog geen eReader? Bestel deze dan met tot 30% korting bij bol.com. Shop je een eReader bij BookSpot, dan krijg je €15,- shoptegoed.

Lezen aan zee


Strandspeelgoed voor de kinderen

Kinderen kunnen zich uren vermaken op het strand. Hier hebben ze niet veel voor nodig. Zo kunnen ze lekker zwemmen of graven in het zand. Wil je ze echter toch voorzien van wat speelgoed, waarmee ze bijvoorbeeld een watergevecht kunnen houden of een mooi zandkasteel kunnen bouwen? Bezoek dan de website van Fun. Hier vind je namelijk veel waterspeelgoed, zoals luchtbedden, snorkelsets, emmersets en andere leuke waterspeeltjes. Op veel van deze producten ontvang je bovendien tot 50% korting. Ook bij HEMA kun je terecht voor strandspeelgoed. Zo bestel je bijvoorbeeld al een emmertje, met een schep, hark, zeef en zandvormpjes voor slechts €1,50!


Hapjes en drankjes

Heb je een koelbox? Dan wil je deze vast vullen met lekkere koude drankjes en hapjes. Bij DrankDozijn kun je heerlijke verfrissende dranken shoppen tegen een voordelig prijsje. Zo shop je diverse zomerdrankjes al met tot 50% korting. Ook kun je gebruikmaken van deze DrankDozijn kortingscode voor €10,- korting op je bestelling. Wil je liever wat frisdrank of flessen water inslaan? Bezoek dan de supermarkt en check welke dranken er in de aanbieding zijn. Zo profiteer je bij Albert Heijn en Lidl al snel van tot 50% korting op je boodschappen. Wil je nog wat lekkere hapjes maken, zoals een fruitsalade, wraps of een simpel broodje? Haal je boodschappen dan ook bij de genoemde supermarkten. Op deze manier ben je vast een zeker een stuk goedkoper uit dan wanneer je bij een strandtentje gaat eten.

Koelbox met drankjes