Het is National Glamour Day: dit zijn de beste acties!

Vandaag is het weer zover: National Glamour Day. In België en Nederland krijg je bij tal van shops korting op je bestelling. In de winkels krijg je op vertoon van de nieuwste Glamour korting op je aankoop. Geen tijd of zin om te gaan shoppen? Online krijg je bij veel winkels ook korting op je bestelling op National Glamour Day. De beste acties vind je hier!


ICI PARIS XL

Bij ICI PARIS XL krijg op National Glamour Day je nu 20% én nog eens 5% extra korting op alles. Daarvoor is er een speciale kortingscode. Zo shop je extra voordelig een nieuwe parfum, make-up of gezichtsverzorging.


Bol.com

Het is wellicht niet de eerste winkel waar je aan zou denken op een dag als deze, maar ook bol.com doet mee aan de acties voor National Glamour Day. Je krijgt deze dag maar liefst 20% korting op een deel van de collectie. Een kortingscode is niet nodig. De korting is al verwerkt in de prijzen.


De Bijenkorf

Wil jij graag een nieuwe outfit kopen bij De Bijenkorf? Of ben je nog op zoek naar nieuwe accessoires of schoenen? Deze koop je op National Glamour Day extra voordelig. Je ontvangt daar 20% korting. Let wel op: de korting is slechts geldig op geselecteerde merken.


Hunkemöller

Lingerie, badmode en nachtkleding van Hunkemöller is deze dag extra voordelig. Je ontvangt namelijk 20% korting op vrijwel alles. Gebruik daarvoor de exclusieve Hunkemöller kortingscode.

 

Glamour Day

 


Zalando

Shoppen bij Zalando is altijd leuk, maar het wordt nog veel beter als je ook nog eens hoge korting krijgt. Op National Glamour Day ontvang je bij de webshop maar liefst 20% korting op alles. Je krijgt deze korting alleen wanneer je via de app bestelt. Vul bij je bestelling de speciale kortingscode in en profiteer meteen!


Sacha

Bij Sacha krijg je ook korting op National Glamour Day. Zowel in de winkels als online krijg je 20% korting. Gebruik in de webshop de exclusieve Sacha kortingscode om je korting te claimen.


About You

About You neemt ook deel aan de National Glamour Day. Ook bij deze winkel krijg je, net als bij vele andere shops, 20% korting op bijna alles. Er gelden hier wel enkele voorwaarden. Zo geldt de korting niet op alle merken en moet je voor minimaal €75,- bestellen om de speciale kortingscode te kunnen verzilveren.


Sarenza

Op zoek naar nieuwe schoenen of een tas? Bij Sarenza krijg je op National Glamour Day ook 20% korting. Dit geldt voor een deel van de collectie. Daarvoor kun je de kortingscode gebruiken. Let er daarbij wel op dat je voor minimaal €60,- moet bestellen en de actie niet geldt in combinatie met andere aanbiedingen.


Douglas

Ook Douglas geeft alle klanten op National Glamour Day korting. Met de speciale Douglas kortingscode krijg je 20% korting op alles. Er zijn wel een aantal merken uitgesloten van deze actie. Ook krijg je geen korting in combinatie met andere aanbiedingen.


Alvast heel veel shopplezier op National Glamour Day!