Voordelig weg in de herfstvakantie

Baal jij er ook zo van dat de zomervakantie alweer afgelopen is? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Je kunt nu namelijk zeer goedkoop je herfstvakantie boeken. Vlieg naar de zon of kies voor een vakantie in eigen land. Alles is mogelijk. Wij vertellen hoe je goedkoop er even tussen uit kunt in de herfstvakantie.  

Voordelig naar de zon

Met dit gure herfstweer wil je natuurlijk niets liever dan gelijk op het vliegtuig stappen richting de zon. Bij Corendon snappen ze dat maar al te goed. Daarom hebben ze een aantal heerlijke winterzonbestemmingen extra voordelig geprijsd. Binnen een paar uurtjes kan jij al genieten van heerlijk weer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Canarische Eilanden, Dubai of Marokko.


Boek een citytrip

Is een verre zonvakantie iets te duur voor je? Kies dan voor een citytrip. Via onder andere TravelBird kan je zeer voordelig een citytrip naar diverse Europese steden boeken.

 


Goedkope vlucht

Als je voordelig op reis wilt in de herfstvakantie, kan je flink besparen als je bij Expedia zowel een vlucht als hotel boekt. Met de exclusieve Expedia kortingscode krijg je nu €100,- korting als je beiden boekt. Voordeliger kan haast niet! Ook Emirates heeft op dit moment een aantrekkelijke actie. Met de speciale Emirates kortingscode krijg je maar liefst €40,- korting op je vlucht. Wacht niet langer en boek meteen!


Houd prijsmelders in de gaten

Prijzen voor vluchten veranderen tegenwoordig heel snel. Als jij een prijsmelder instelt, krijg jij meteen een melding als de vluchtprijs verlaagd is. Je kunt onder andere gebruik maken van de prijsmelder van Vliegtickets.be of het zeer bekende Skyscanner.

 


Pak eens de trein

Vliegen is tegenwoordig niet meer duur, maar de trein is vaak nog voordeliger. En je krijgt nu ook nog eens 15% extra korting bij Thalys. Zo reis jij voor een klein bedrag heel Europa door.


Op vakantie in eigen land

Geen budget of zin om naar het buitenland te gaan? Dan boek je toch gewoon een vakantie in eigen land. Ook in het mooie België valt genoeg te beleven. En het hoeft zeker niet duur te zijn. Zo krijg je bij Holiday Suites nu 20% korting op je boeking. Bij Landal krijg je zelfs tot wel 30% korting op een verblijf tijdens de herfstvakantie. Het meeste voordeel krijg je bij Roompot. Met de verschillende kortingscodes kan je nu tot wel €100,- besparen op je verblijf in een van de Roompot vakantieparken.

 


Kies zelf je prijs

Als je echt krap bij kas zit, maar toch nog eventjes weg wilt, kan je natuurlijk ook een kijkje nemen op VakantieVeilingen.be. Daar kies je zelf wat je betaalt voor een uitje of reis. Bied mee en boek zo je ideale vakantie of dagje uit!


Heb jij nog tips om zo voordelig mogelijk op reis te kunnen in de herfstvakantie? Deel ze dan snel met ons!