Dit zijn de 10 beste kortingscodes van dit moment!

Over iets meer dan een week beginnen we alweer aan de maand juli! Hoog tijd om de beste kortingscodes van dit moment samen te vatten voor jullie.


1. 20% korting op tuinmeubels bij Home24

De zomer is in volle gang, en hóe! De zon maakt overuren en temperaturen stijgen tot boven de 30 graden Celsius. Zorg dat je van dit mooie weer kunt genieten in jouw tuin of op het balkon. Bij Home24 krijg je nu 20% korting op geselecteerde tuinmeubels!


2. 25% korting op zonverzorging bij Douglas

Vergeet je je niet goed in te smeren tegen de stralen van de zon? Hoe lekker deze warmte ook is, het is belangrijk jezelf goed te beschermen! Bij Douglas bestel je nu zonverzorging met maar liefst 25% korting.


3. €100,- korting op jouw vakantie naar Spanje of Griekenland bij Neckermann Reizen

Heb je je vakantie nog niet geboekt? Mooi! Profiteer dan snel van deze hoge korting van Neckermann Reizen op vakanties naar Spanje of Griekenland. Gebruik de kortingscode en ontvang maar liefst €100,- korting!

Strand


4. Tot €100,- korting op je bestelling bij JM Bruneau

Werk je op kantoor en kan het wel een opfrisbeurt gebruiken? Tijdelijk ontvang je bij JM Bruneau tot wel €100,- korting op je aankopen!


5. 40% korting op fotoboeken bij Blurb

Leg je mooiste vakantie herinneringen vast in een fotoboek! De beste manier of zelf na te genieten van je vakantie. Daarnaast kun je vrienden en familie de leukste foto’s op een leuke manier laten zien. Bestel jouw eigen fotoboek nu met 40% korting bij Blurb!


6. 10% korting op alle producten bij Alensa

Alensa verkoopt lenzen & accessoires tegen de allerlaagste prijzen in België. Bestel nu alle producten nóg goedkoper met de kortingscode van Alensa voor 10% korting op alles!

Ogen


7. 5% korting op je bestelling bij Hair and beauty online

Zeker in deze zonnige maanden waarin je haar best wat te verduren krijgt, is het belangrijk je haar goed te blijven verzorgen. Hair and beauty online heeft de beste topmerken in haar assortiment om jouw haar te laten stralen! Bestel nu het hele assortiment met 5% korting.


8. €10,- korting op je eerste aankoop bij Groupon

Heb je nooit iets bij Groupon bestelt maar zou je dat wel willen? Dan is deze kortingscode iets wat je waarschijnlijk niet kunt weerstaan! Je krijgt namelijk €10,- korting op je eerste aankoop bij Groupon.


9. €15,- korting op je bestelling bij Crocs

Comfortabele en luchtige schoenen: precies wat je nodig hebt in de zomer! Pak daarom nu €15,- korting op je aankopen in de webshop van Crocs met de kortingscode!


10. Gratis verzending van je bestelling bij Klingel

Extra voordelig de laatste zomerartikelen in huis halen met deze kortingscode van Klingel! Hiermee worden je gekochte artikelen gratis thuisbezorgd.


Nog andere kortingen gevonden? Deel ze met ons!