Bespaartips voor dagactiviteiten in de zomer!

1. Dealsites/Veilingsites

Een van de meest bekende manieren om goedkoop een dagje weg te gaan, is te kijken op sites met deals en/of veilingen. Hierbij worden vaak verschillende dagjes weg verkocht tegen súper lage prijzen, denk hierbij aan goedkope tickets voor pretparken, dierentuinen, vervoer (zoals de trein) en korte stedentrips. Websites waar je kunt kijken zijn o.a.:


2. Online bestellen van tickets

Bij veel pretparken en dierentuinen krijg je een leuke korting wanneer je tickets online bestelt of een minimaal aantal dagen van tevoren bestelt. Een super simpele en handige manier om korting te pakken op je dagje uit!

  • €7,- tot €15,- op je dagtickets bij Bobbejaanland
  • Altijd 30% korting op je tickets voor Slagharen
  • Bestel je kaartjes online & bespaar €2,- per persoon bij de Efteling
  • Online krijg jij €1,50 korting op toegangskaarten voor ZOO Antwerpen

Dierentuin


3. Groepskorting

Vaak wanneer je met meerdere personen ergens tickets voor wilt kopen, kun je vaak korting krijgen. Het aantal personen om de korting te krijgen, verschilt natuurlijk per activiteit, maar soms is het minimale aantal personen slechts 6! Zeker de moeite waard dus om hier rekening mee te houden en van te profiteren.

  • Pak €6,50 korting per persoon bij Walibi
  • Ontvang €5,- korting per persoon bij Phantasialand

4. Neem zelf eten & drinken mee

Of je nu een dagje naar een pretpark gaat, een middag gaat genieten van de zon op het strand of een dagje Amsterdam doet: het loont altijd om je eigen eten en drinken mee te nemen. Zeker wanneer je met meerdere personen bent (bijvoorbeeld een gezin, familie of vriendengroep) bespaar je op deze manier een hoop geld! Wil je wel wat eten meenemen, maar wil je niet met een hele kar aan eten een dagje weg? Maak dan een compromis en neem bijvoorbeeld alleen een aantal broodjes mee voor de lunch. Zo bespaar je op je lunch en kun je ’s middags nog ergens een verfrissend ijsje halen!


5. Kortingscodes en acties

Op Deals.be verzamelen we alle acties en kortingscodes waarmee jij super voordelig een dagje weg kunt. Denk aan korting op pretparktickets of korting op een huurauto. Onderstaand lijstje is slechts een kleine selectie van alle aanbiedingen die we hebben. Wil je meer zien? Kijk dan eens in onze Dagje Uit categorie!

  • Plopsa kortingscode voor €7,- korting op tickets
  • Boudewijn Seapark kortingscode voor €11,- korting op kaarten
  • Wereldwijd tot 15% korting op een huurauto bij Sixt
  • 50% korting op je tweede kaartje bij Skidome
  • Profiteer bij Thalys van extra groepskorting!

Achtbaan


6. Goedkope of gratis uitjes

Een dagactiviteit in de zomer hoeft natuurlijk helemaal niet duur te zijn. Het hoeft je zelfs geen geld te kosten! Ga bijvoorbeeld een dagje relaxen op het strand en zwemmen in de zee, chillen in het park of een onbekende stad wandelend ontdekken. Daarnaast heb je bij sommige musea zelfs gratis toegang! Kortom: er zijn genoeg leuke activiteiten te bedenken waarmee je weinig tot geen geld kwijt bent.


Wat zijn jouw gouden tips voor het besparen op een dagje weg? Deel ze hieronder!